SadeceSeyf
80+ Gold
Yok yazıp yazıp siliyorum. Bir şey söylmeyeceğim trolluyor.Yav hacı Bilge Yılmazı bir araştır sonra konuş ya
Yok yazıp yazıp siliyorum. Bir şey söylmeyeceğim trolluyor.Yav hacı Bilge Yılmazı bir araştır sonra konuş ya
Kim kazanırsa kazansın dolar 29 30 mayısta 50 olmazdı. Üstün zekanı kendine sakla sakın kimseyle paylaşma mazAllah dış güçler seni kaçırabilir.siz diyorsunuz ya rte kazandığı için bay bay kemal olsaydı belki şuanda dolar=50TL ve ülkede terör olabilirdi
Adamlar bu şekilde daha iyi bir hayat yaşıyorlar, yapamadıklarından değil, istemiyorlar. Şuan tüm ülke ellerinin altındaBence biraz abartı oldu hollywood emeklisi hayatı yaşamak istese çoktaaan yaşardı.
Ben öyle bir hayatı istesem çoktan yaşardım 20 senedir burdalar bu yaştan sonra işim ne çalışmakla.
Ben sizin hakkınızda yazdığım yanlış söylemleri düzelttim.Yav hacı Bilge Yılmazı bir araştır sonra konuş ya
evet bu arada erdoğan istese ülke kesinlikle çok iyi yerlere gelir, başarısız bi yönetici olduğundan batmıyoruz zaten, koltuk sevdaları batsınAdamlar bu şekilde daha iyi bir hayat yaşıyorlar, yapamadıklarından değil, istemiyorlar. Şuan tüm ülke ellerinin altında
1 hafta önce 19.30 flndı sanırımKnk 20 liraydı 20.50 olmuş bişey değil. Ülke temerüde düşene kadar devam. Venezuela gibi açlıktan 10 kilo verinceye kadar devam.
ben hemen demiyorum zaten yıl sonu demek istemiştimKim kazanırsa kazansın dolar 29 30 mayısta 50 olmazdı. Üstün zekanı kendine sakla sakın kimseyle paylaşma mazAllah dış güçler seni kaçırabilir.
Ekrem sonraki seçimlerde gidiyor. Gitmezse kayyum falan atarlar. Kanal İstanbul'u yapıp ordan 5 sene daha götürürler ülkeyi. Yoksa TCMB de dolar kalmadı. Bir şekilde dolar bulmak lazım. Bay bay kemal seçilseydi de dolar yükselirdi.1 hafta önce 19.30 flndı sanırım
haklısın herkes yapsa fabrikada kim çalışcak o zaman ben yiyeceğim