Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,060
İsim
.
Yok işte imkansız sizin şu an yaptığınız olmayacak duaya amin demek ile aynı.
Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
Çözüm bulmak zordundalar umarım da bulurlar.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
.
Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
Asgari ücrete zam yapılacak ve yola aynı şekilde devam edilecek hocam. Artık döviz aşağı yönlü hareket etmez bana kalırsa.

99723

80+ Silver
Oy vermeyeceklerdi şimdi yaptıklarının bedelini ödeyecekler o oy verdikleri ellerini kesecek duruma gelecekler daha dur. Kötü olan senin benim gibi suçu olmayanları da etkilemesi olacak ne demiş atalarımız kurunun yanında yaş da yanar.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İç savaş çıkar bunlar o sırada topuk tabi çoktan yurtdışında zulaladıkları milyar trilyonları oldukları için Hollywood emeklisi hayatı yaşarlar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,060
İsim
.
İç savaş çıkar bunlar o sırada topuk tabi çoktan yurtdışında zulaladıkları milyar trilyonları oldukları için Hollywood emeklisi hayatı yaşarlar.
Bence biraz abartı oldu hollywood emeklisi hayatı yaşamak istese çoktaaan yaşardı.
Ben öyle bir hayatı istesem çoktan yaşardım 20 senedir burdalar bu yaştan sonra işim ne çalışmakla.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom