arturo
80+ Silver
Atmıyacaklar Faizi daha da düşürüceklermiş.Kral umut fakirin ekmeği bir el atacaklarını düşünüyorum çünkü durumumuz hiç iyiye gitmiyor.
Buna mecburlar.
Atmıyacaklar Faizi daha da düşürüceklermiş.Kral umut fakirin ekmeği bir el atacaklarını düşünüyorum çünkü durumumuz hiç iyiye gitmiyor.
Buna mecburlar.
Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?Yok işte imkansız sizin şu an yaptığınız olmayacak duaya amin demek ile aynı.
Asgari ücrete zam yapılacak ve yola aynı şekilde devam edilecek hocam. Artık döviz aşağı yönlü hareket etmez bana kalırsa.Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
Çözüm bulmak zordundalar umarım da bulurlar.
Yav kardeşim dolar 10 lira olduğunda çözüm mü buldular gitdiler faizi düşürdüler dolar daha çok arttı anlayın artık adamların umrunda değil.Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
O da doğru iki ucu . değnekYav kardeşim dolar 10 lira olduğunda çözüm mü buldular gitdiler faizi düşürdüler dolar daha çok arttı anlayın artık adamların umrunda değil.
Oy vermeyeceklerdi şimdi yaptıklarının bedelini ödeyecekler o oy verdikleri ellerini kesecek duruma gelecekler daha dur. Kötü olan senin benim gibi suçu olmayanları da etkilemesi olacak ne demiş atalarımız kurunun yanında yaş da yanar.Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
İç savaş çıkar bunlar o sırada topuk tabi çoktan yurtdışında zulaladıkları milyar trilyonları oldukları için Hollywood emeklisi hayatı yaşarlar.Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
Senin derdin ne ?
Bence biraz abartı oldu hollywood emeklisi hayatı yaşamak istese çoktaaan yaşardı.İç savaş çıkar bunlar o sırada topuk tabi çoktan yurtdışında zulaladıkları milyar trilyonları oldukları için Hollywood emeklisi hayatı yaşarlar.