🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İmkansızlığını söyle açıklayayım yeryüzüne Allah'ın inme olasılığı bunların doları düşürme olasılığından daha gerçekçi.
Kısaca imkansız.
Düşürmezlerse bu 50 yi görecek mecbur bir hal çaresine bakacaklar kral bana öyle geliyor baksana şuna dün bir bugün iki.

O dışarıda silah sıkan, koyduk mu diye gezinen tayfa merak etmeyin siz. Başlıyoruz. Artık sistem alma vs. devri sona erdi pazar günü. Bulduğunuz ucuz ne varsa alın.

Agalar ben buna bir dur diyeceğini düşünüyorum yoksa bu 50 yi vuracak ilk günden 40 kuruş artarsa ohoooo bizim işimiz var
Bu daha başlangıç. Yıkımın ön habercisi. Bu dolar artınca zincirleme zamlar olacak o zaman gör şenliği. 36 lira görür diyenler var.

Arkadaşlar Mehmet Şimşeğe güvenebilirsiniz kendisi deprem paralarıyla yol yaptı Allah Allah biraz güvenin.

istikrar tam yola devam.

Ver mehteri.

O dışarıda silah sıkan, koyduk mu diye gezinen tayfa merak etmeyin siz. Başlıyoruz. Artık sistem alma vs. devri sona erdi pazar günü. Bulduğunuz ucuz ne varsa alın.
Bu daha başlangıç. Yıkımın ön habercisi. Bu dolar artınca zincirleme zamlar olacak o zaman gör şenliği. 36 lira görür diyenler var dün kalbime iniyordu.
Ot yiyin ot bunlar daha iyi günlerimiz.

Bu daha başlangıç. Yıkımın ön habercisi. Bu dolar artınca zincirleme zamlar olacak o zaman gör şenliği. 36 lira görür diyenler var dün kalbime iniyordu.
Kral umut fakirin ekmeği bir el atacaklarını düşünüyorum çünkü durumumuz hiç iyiye gitmiyor.
Buna mecburlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar