🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
Çözüm bulmak zordundalar umarım da bulurlar.
Asgari ücrete zam yapılacak ve yola aynı şekilde devam edilecek hocam. Artık döviz aşağı yönlü hareket etmez bana kalırsa.

Peki sizin dediğine göre de bunlar ellemiyecekler dolar 50 yi bulacak peki sonra ne olacak ?
Yav kardeşim dolar 10 lira olduğunda çözüm mü buldular gitdiler faizi düşürdüler dolar daha çok arttı anlayın artık adamların umrunda değil.

Oy vermeyeceklerdi şimdi yaptıklarının bedelini ödeyecekler o oy verdikleri ellerini kesecek duruma gelecekler daha dur. Kötü olan senin benim gibi suçu olmayanları da etkilemesi olacak ne demiş atalarımız kurunun yanında yaş da yanar.

İç savaş çıkar bunlar o sırada topuk tabi çoktan yurtdışında zulaladıkları milyar trilyonları oldukları için Hollywood emeklisi hayatı yaşarlar.

İç savaş çıkar bunlar o sırada topuk tabi çoktan yurtdışında zulaladıkları milyar trilyonları oldukları için Hollywood emeklisi hayatı yaşarlar.
Bence biraz abartı oldu hollywood emeklisi hayatı yaşamak istese çoktaaan yaşardı.
Ben öyle bir hayatı istesem çoktan yaşardım 20 senedir burdalar bu yaştan sonra işim ne çalışmakla.

daha iyi günlerimiz bekleyin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri