İmkansızlığını söyle açıklayayım yeryüzüne Allah'ın inme olasılığı bunların doları düşürme olasılığından daha gerçekçi.Kral belki bir el atarlar atmazlarmı ?
Kısaca imkansız.
İmkansızlığını söyle açıklayayım yeryüzüne Allah'ın inme olasılığı bunların doları düşürme olasılığından daha gerçekçi.Kral belki bir el atarlar atmazlarmı ?
Artı oy kullanmayanlar.Ülkenin %52'si bu durumdan şikayetçi olmadığını belirtti
Ülkenin %52'si bu durumdan şikayetçi olmadığını belirtti
Agalar ben buna bir dur diyeceğini düşünüyorum yoksa bu 50 yi vuracak ilk günden 40 kuruş artarsa ohoooo bizim işimiz varVer yetkiyi gör etkiyi.
Başkanım bu etki biraz fazla oldu.
Buna bir dur diyebilecek ne bilgi birikimi ne gücü varAgalar ben buna bir dur diyeceğini düşünüyorum yoksa bu 50 yi vuracak ilk günden 40 kuruş artarsa ohoooo bizim işimiz var
Düşürmezlerse bu 50 yi görecek mecbur bir hal çaresine bakacaklar kral bana öyle geliyor baksana şuna dün bir bugün iki.İmkansızlığını söyle açıklayayım yeryüzüne Allah'ın inme olasılığı bunların doları düşürme olasılığından daha gerçekçi.
Kısaca imkansız.
Bu daha başlangıç. Yıkımın ön habercisi. Bu dolar artınca zincirleme zamlar olacak o zaman gör şenliği. 36 lira görür diyenler var.Agalar ben buna bir dur diyeceğini düşünüyorum yoksa bu 50 yi vuracak ilk günden 40 kuruş artarsa ohoooo bizim işimiz var
O dışarıda silah sıkan, koyduk mu diye gezinen tayfa merak etmeyin siz. Başlıyoruz. Artık sistem alma vs. devri sona erdi pazar günü. Bulduğunuz ucuz ne varsa alın.
Ot yiyin ot bunlar daha iyi günlerimiz.Bu daha başlangıç. Yıkımın ön habercisi. Bu dolar artınca zincirleme zamlar olacak o zaman gör şenliği. 36 lira görür diyenler var dün kalbime iniyordu.
Kral umut fakirin ekmeği bir el atacaklarını düşünüyorum çünkü durumumuz hiç iyiye gitmiyor.Bu daha başlangıç. Yıkımın ön habercisi. Bu dolar artınca zincirleme zamlar olacak o zaman gör şenliği. 36 lira görür diyenler var dün kalbime iniyordu.
Yok işte imkansız sizin şu an yaptığınız olmayacak duaya amin demek ile aynı.Düşürmezlerse bu 50 yi görecek mecbur bir hal çaresine bakacaklar kral bana öyle geliyor baksana şuna dün bir bugün iki.