Akanzaii06
80+ Bronze
Memlekette doların düşmesi alım fırsatı demektir nokta.
31 s ve j krallıgı ıkopasdfjıopuasdfjıkmoasdfköpasdf tabiefendimTürkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
Dizelciler bu duruma nasıl sessiz kaldıbugün lpg liler sokaktaydı terör sloganı atıp onlara laf etmiyosanız bundan bişi olamzz
Gözlerindeki ışıltıyı kilometrecelerce öteden görebiliyorum kardeşimTürkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
tamam sonsuza kadar düşecek. dolar 1tl olacak ülke süper güç oldu diyen yok zaten.Allah aşkına kim diyor bunları ben anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araplardan swap ile alacağımız para ile düşer evet ama bi yere kadar sonrası dümdüz yukarı
Alakası yok. Şirketler ellerindeki Dövizleri sattığı için düşüyor. Ülkeye döviz girdisi değil çıktısı var.Ülkeye dolar girecek miş ondan düşecek miş.
Yazdığım mesajın içinde cevap verirken kullandıklarından hangisi geçiyor? Okuma ve anlama ile ilgili dersler almanı öneririm.tamam sonsuza kadar düşecek. dolar 1tl olacak ülke süper güç oldu diyen yok zaten.
türkçe öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim Allah aşkına kim diyor bunları diyip bir müddet düşer sonra fırlar diyorsun. Aksini iddia etmemişlerdi zaten. Hiç kudurma boşuna yaniYazdığım mesajın içinde cevap verirken kullandıklarından hangisi geçiyor? Okuma ve anlama ile ilgili dersler almanı öneririm.
İlk önce kendi yazdığını anla, sonra benim dediğimi anla, sonra kendince laf sokmaya çalış tamam mı dostum hadi yolunaOkuma ve anlama ile ilgili dersler almanı öneririm.
Erdoğan dedi ya.Allah aşkına kim diyor bunları ben anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araplardan swap ile alacağımız para ile düşer evet ama bi yere kadar sonrası dümdüz yukarı