byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
brent petrol de doğal olarak düşecek , dolar 13 civarı olsa akaryakıt 20 altına inse güzel olur
Reisim ben vergimi s....rek ödemek istiyorum(!) Ben böyle mutlu olmak istiyorum, mümkün mü?
Reis temmuz ayında dusurecem demişti 150 milyar dolar mı ne girecek miş galiba :/ (Türkiye'ye)Türkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
İki sebebi var birincisi Suudi prensi geldi dolar verdi bize ve BDDK şirketlere uygulanacak bir sistem üzerinde duruyorReis temmuz ayında dusurecem demişti 150 milyar dolar mı ne girecek miş galiba :/ (Türkiye'ye)
Son videosunu izlemedin büyük ihtimalleÖzgür Demirtaş: "24 Haziran 2022 Cuma günü BDDK tarihe geçen kararlar aldı. Türkiye pazartesi günü yeni bir gerçekliğe uyanacak."
Bakalım kısa vadede neler olacak göreceğiz. Binance'te dolar düşüyor.
.Ayn öyle kalıcı bir çözüm yok demek ki dolar daha da artacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zehirli ok hemde
Valla ben düşünüyorum birikmiş param var düşsün biraz almayı düşünüyorum dolaryarin dolar alalim, 2 3 aya 4 misli yükselir
İzledim ve kendisi kısa vadede düşüş bekliyor ancak uzun vadede daha kötü olacağımızı söylüyor.Son videosunu izlemedin büyük ihtimalle
Yarın dolar düşecek miş diye bir haber görmedim sen nerede öğrendin ki.İki sebebi var birincisi Suudi prensi geldi dolar verdi bize ve BDDK şirketlere uygulanacak bir sistem üzerinde duruyor