Carasta 80+ Bronze Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 669 27 Haziran 2022 #105 Dolar düşse de yapılan zamlar geri alınmayacağı için bizi bağlayan bir durum yok demektir.
Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 21,983 Dahası Reaksiyon skoru 15,602 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 27 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #106 orhaneneskaratas yazmış: harbiden ne yapsa karar veremiyor insan. tatile çıkıcam yazın uğraşmak istemiyorum hiç. parayı neye baglayacagımı bulamadım Devamı için tıklayın... Valla öyle cripto sallantı da dolar belli değil TL zaten bitmiş sanırım altın en güvenli
orhaneneskaratas yazmış: harbiden ne yapsa karar veremiyor insan. tatile çıkıcam yazın uğraşmak istemiyorum hiç. parayı neye baglayacagımı bulamadım Devamı için tıklayın... Valla öyle cripto sallantı da dolar belli değil TL zaten bitmiş sanırım altın en güvenli