Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,015
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşecek biraz daha ama çok değil 16 olabilir bir süre bu civarda kalır sonra hızlıca 18 19 20 25 vs olur 
Emin misin Kürşat'cığım ? Seçim'e 1 sene varDüşecek biraz daha ama çok değil 16 olabilir bir süre bu civarda kalır sonra hızlıca 18 19 20 25 vs olur![]()
yatırım tavsiyesi değildir diye eklemeyi unutmuşsun başın ağrır sonra bak demedi demeDüşecek biraz daha ama çok değil 16 olabilir bir süre bu civarda kalır sonra hızlıca 18 19 20 25 vs olur![]()
Ben olabilirtesini düşündüm tabii ki 1 2 kişiye göre asla karar verilmemeli ekonomik yatırımda.en son böyle bir cümle sayın eski bakanımız kurmuştu dolar 10 olacakmış 15 olacakmış tarzında dolar ne olmaz denirse oldurur hocam bizim gibi ekonomilerde kişisel görüşüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YTD
Eminim son kararımAn itibarı ile 16.63 ₺
Emin misin Kürşat'cığım ? Seçim'e 1 sene var![]()
Benim sözüm ile niye yatırım yapılsın kiyatırım tavsiyesi değildir diye eklemeyi unutmuşsun başın ağrır sonra bak demedi deme![]()
Eminim son kararım
Benim sözüm ile niye yatırım yapılsın ki![]()
Bana güvenip alım yapmazlar herhalde
Bu ülkede neyin ne olacağı hiç belli değil. Her an her şey olabilir. Kimse kimseye güvenmesin yaniBana güvenip alım yapmazlar herhalde
Her daim yedek plan yapılmasi lazımBu ülkede neyin ne olacağı hiç belli değil. Her an her şey olabilir. Kimse kimseye güvenmesin yani![]()
Tabi canım illa ki çukurun derinliğinden emin olmak için 2 ayağınla değil tek ayağınla gireceksin.Her daim yedek plan yapılmasi lazımher şeyini tek yatırım aracına yatırarak yaparsan düştüğünde her şeyini kaybedersin.
Orası öyle ben yatırım arayışı içindeyim şuan ne alsam diye bakıyorum belki hisse de alabilirimHer daim yedek plan yapılmasi lazımher şeyini tek yatırım aracına yatırarak yaparsan düştüğünde her şeyini kaybedersin.