E gene bu çıkıyor 16.15 di 16.33 olmuş ne anladım bu işten ?haftasonu işlemler kapalı olduğu için biraz düşer sonra gene merhaba deyip nerde kalmıştık diyecek gibi geliyor
16,15e inmişti şimdi 16,53e çıkmış.insallah
dusucek diyorlarda alirsan zarar etmez misjAcaba şimdi alım yapsak mı bende şuan 20 bin TL var alsam çok mu risk olur
Kazanç çok olmaz gibi, gideceğin paraya üzülmeyeceksen değer gibi diyeceğim.Acaba şimdi alım yapsak mı bende şuan 20 bin TL var alsam çok mu risk olur
en son böyle bir cümle sayın eski bakanımız kurmuştu dolar 10 olacakmış 15 olacakmış tarzında dolar ne olmaz denirse oldurur hocam bizim gibi ekonomilerde kişisel görüşümKazanç çok olmaz gibi, gideceğin paraya üzülmeyeceksen değer gibi diyeceğim.
Doların 20-30TL bandına çıkacağını sanmıyorum ki kar miktarı da fazla olmaz.
Tabi senin kararın.
YTDen son böyle bir cümle sayın eski bakanımız kurmuştu dolar 10 olacakmış 15 olacakmış tarzında dolar ne olmaz denirse oldurur hocam bizim gibi ekonomilerde kişisel görüşüm
Türkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
Buna olsa olsa tabii efendim denir ama bilemedim.