⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Memlekette doların düşmesi alım fırsatı demektir nokta.

Tepeden al dipten sat

Türkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
Gözlerindeki ışıltıyı kilometrecelerce öteden görebiliyorum kardeşim ;)

Allah aşkına kim diyor bunları ben anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araplardan swap ile alacağımız para ile düşer evet ama bi yere kadar sonrası dümdüz yukarı 😂
tamam sonsuza kadar düşecek. dolar 1tl olacak ülke süper güç oldu diyen yok zaten.

Abi geçen seneki seviyelere düşebilse keşke... Ama imkansız. Geçen sene dolar 8 olmuştu çok diyorduk, ah ah

Yazdığım mesajın içinde cevap verirken kullandıklarından hangisi geçiyor? Okuma ve anlama ile ilgili dersler almanı öneririm.
türkçe öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim :D Allah aşkına kim diyor bunları diyip bir müddet düşer sonra fırlar diyorsun. Aksini iddia etmemişlerdi zaten. Hiç kudurma boşuna yani :D

Okuma ve anlama ile ilgili dersler almanı öneririm.
İlk önce kendi yazdığını anla, sonra benim dediğimi anla, sonra kendince laf sokmaya çalış tamam mı dostum hadi yoluna

Allah aşkına kim diyor bunları ben anlamıyorum

Araplardan swap ile alacağımız para ile düşer evet ama bi yere kadar sonrası dümdüz yukarı 😂
Erdoğan dedi ya.

Erken seçim yapacaklar söylentisi var doları düşürürlerse bu bir işaret olur zaten kasayı boşaltmadan gitmeyecekler her şeyi seçimde harcıyacaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri