Rtx 50 serisi beklenirmi

Mehmet Ali Aladağ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
Pc toplamayı düsünüyorum. Ancak hazır son çeyrekte yeni nesil gelecek. Rtx 30 ile 40 arasında ciddi güç farkı vardı. 3090 4070 süper gücünde. Bende şimdi fazla para basacağıma bir 5060 5070 sistem toplasam daha iyi olur belki. Ama güvenemiyorumda kazıkcılar çok pahalı yapabilir. Malum kişi saçma kararlar ve vergiler alabilir. Gidipte 5070 70 80 bin tl olursa nasıl alacağım? Yine dolar bazından aynı aile büçtesine oranıda aynı ama babam bilgisayar konusunda çok cahil. Şimdi bile max 30 bin tl olur diyor. O zamanda max 40 bin tl derse ne toplayacam toz mu toplayacam? Lütfen yardı edin kaotik güvensiz ve saçma kararlar alınan cahilliğin ve batmış ekonominin simgesi ülkesinde (Türkiye) her deyneğin 2 ucu b*klu.

Pc toplamayı düsünüyorum. Ancak hazır son çeyrekte yeni nesil gelecek. Rtx 30 ile 40 arasında ciddi güç farkı vardı. 3090 4070 süper gücünde. Bende şimdi fazla para basacağıma bir 5060 5070 sistem toplasam daha iyi olur belki. Ama güvenemiyorumda kazıkcılar çok pahalı yapabilir. Malum kişi saçma kararlar ve vergiler alabilir. Gidipte 5070 70 80 bin TL olursa nasıl alacağım? Yine dolar bazından aynı aile büçtesine oranıda aynı ama babam bilgisayar konusunda çok cahil. Şimdi bile max 30 bin TL olur diyor. O zamanda max 40 bin TL derse ne toplayacam toz mu toplayacam? Lütfen yardı edin kaotik güvensiz ve saçma kararlar alınan cahilliğin ve batmış ekonominin simgesi ülkesinde (Türkiye) her deyneğin 2 ucu b*klu.
Alacağın kart 5090/5080 değilse beklenmez.

Pc toplamayı düsünüyorum. Ancak hazır son çeyrekte yeni nesil gelecek. Rtx 30 ile 40 arasında ciddi güç farkı vardı. 3090 4070 süper gücünde. Bende şimdi fazla para basacağıma bir 5060 5070 sistem toplasam daha iyi olur belki. Ama güvenemiyorumda kazıkcılar çok pahalı yapabilir. Malum kişi saçma kararlar ve vergiler alabilir. Gidipte 5070 70 80 bin TL olursa nasıl alacağım? Yine dolar bazından aynı aile büçtesine oranıda aynı ama babam bilgisayar konusunda çok cahil. Şimdi bile max 30 bin TL olur diyor. O zamanda max 40 bin TL derse ne toplayacam toz mu toplayacam? Lütfen yardı edin kaotik güvensiz ve saçma kararlar alınan cahilliğin ve batmış ekonominin simgesi ülkesinde (Türkiye) her deyneğin 2 ucu b*klu.
şuan ne alırsan kar mart seçimlerinden sonra a-z ye her şeye zam gelicek

Geri