José Mourinho
80+ Silver
Ulan kaça düşçek çok merak ediyorum
Sistem alacaktım beklim mi sistem fiyatlarını etkilemez benceDüşse bile bir miktar düşüş olur çünkü genel dolar büyük şirketlerin elinde ve belli bir varlıktan yukarı olan şirketlere satma zorunluluğu yok, özgür demirtaşın son videosunu izlerseniz küçük ve orta ölçekli şirketler de kredi kısıtlamasından bazı taktiklerle kaçabilirler, yurt dışında şirket açma ürünü erkenden ithal edebilir ve bu da dolar çıkışına neden olur aslında daha da sıkıntılı olmuş olabilir.
Bilinmeyen bir kaynaktan bekleyip görelim BDDK a açıklar yakındaYarın dolar düşecek miş diye bir haber görmedim sen nerede öğrendin ki.
Bilinmedik kaynaklar tıklanma kasmak için böyle haberler yapıyorlar. Reis temmuz ayı demişti.Bilinmeyen bir kaynaktan bekleyip görelim BDDK a açıklar yakında
Daha piyasalar sabah 9 da açılacak ama düşüş şimdiden başladı.Türkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
Ülkede neler satıldı kim bilir hediye gibi dolar vermemiştir öyleİki sebebi var birincisi Suudi prensi geldi dolar verdi bize ve BDDK şirketlere uygulanacak bir sistem üzerinde duruyor
O asgarî ücret zammı reisiniz onu açıklayacak bu başka olay umarım yapmazlar dolara ivme katar bu olayBilinmedik kaynaklar tıklanma kasmak için böyle haberler yapıyorlar. Reis temmuz ayı demişti.
Ülkeye dolar girecek miş ondan düşecek miş.O asgarî ücret zammı reisiniz onu açıklayacak bu başka olay umarım yapmazlar dolara ivme katar bu olay
Allah aşkına kim diyor bunları ben anlamıyorumÜlkeye dolar girecek miş ondan düşecek miş.