⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Düşse bile bir miktar düşüş olur çünkü genel dolar büyük şirketlerin elinde ve belli bir varlıktan yukarı olan şirketlere satma zorunluluğu yok, özgür demirtaşın son videosunu izlerseniz küçük ve orta ölçekli şirketler de kredi kısıtlamasından bazı taktiklerle kaçabilirler, yurt dışında şirket açma ürünü erkenden ithal edebilir ve bu da dolar çıkışına neden olur aslında daha da sıkıntılı olmuş olabilir.

Düşse bile bir miktar düşüş olur çünkü genel dolar büyük şirketlerin elinde ve belli bir varlıktan yukarı olan şirketlere satma zorunluluğu yok, özgür demirtaşın son videosunu izlerseniz küçük ve orta ölçekli şirketler de kredi kısıtlamasından bazı taktiklerle kaçabilirler, yurt dışında şirket açma ürünü erkenden ithal edebilir ve bu da dolar çıkışına neden olur aslında daha da sıkıntılı olmuş olabilir.
Sistem alacaktım beklim mi sistem fiyatlarını etkilemez bence

Olsada değişen birşeyler pek olacağına inanmıyorum. Fiyat dolar artar artmaz artsada mesele ani düşüş ile 1 lira bile düşse fiyatlarda hiçbir değişiklik söz konusu değilken. 10 kuruş kadar farkta bile zam zam zam🎉

Kolay ve mantığa sığmayan basit yöntemlerle ekonomi düzelseydi, tonla ekonomi üzerine kitap çıkar mıydı sizce? Ben söyleyeyim -Hayır.

Katlanarak geri gelecek ne fark ederki.

Ülkeye dolar girecek miş ondan düşecek miş.
Allah aşkına kim diyor bunları ben anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araplardan swap ile alacağımız para ile düşer evet ama bi yere kadar sonrası dümdüz yukarı 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri