Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Şuan yaşanılan hiç bir şey şimşeğin elinde değil. Yapmak zorunda olduğu şeyi yapıyor. Bunca yılın acısı bir yerden çıkacak elbet. Çözüm buysa gereken yapılacak başka çaresi yok. Bedeli her zaman halk öder acı reçete buysa yine halk ödeyecek. inanıyorum ki 2025 ortalarında her şey normale döner.
  2. Eren Kurtuluş

MEKATRONİK OKUNUR MU?

İlgilendiğin her konuda güncel gelişmeleri sürekli takip etmek, sürekli öğrenmek, deneyim kazanmak, insanlarla olan iletişimini geliştirmen gibi bir çok durum kendini geliştirme olarak ifade edilebilir. Kısaca eskimemek, sürekli güncel kalmak ve hep eski halinden 1 adım önde olmak-olmaya...
  3. Eren Kurtuluş

MEKATRONİK OKUNUR MU?

Gideceğin üniversite kötü bir üniversite değil kendini geliştirmeye devam edersen girişken olursan kesinlikle iş bulmakta zorluk yaşamazsın. Mekatronik mühendisleri bir çok alanda iş bulabiliyorlar (aşağıda başlıca meslekleri bıraktım) Robotik Otomotiv Üretim Endüstrisi Yazılım Otomasyon Kalite...
  4. Eren Kurtuluş

MEKATRONİK OKUNUR MU?

Bence kesinlikle okunur.
  5. Eren Kurtuluş

Ne zaman faiz indirimi olur?

Hocam faiz indirimi Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının paranı TL olarak mevduat hesabında tuttuğunda üstüne alabileceğin parayı düşürmesi, vereceği miktarı azaltması demek. Bunun meali ne şimdi? Meali şu senin 100k TL paran var diyelim ve faizli mevduat hesabına paranı koydun. Devlet %15 faiz...
  6. Eren Kurtuluş

Yardım Altın ve Hisseden anlayan bakabilir mi

Hocam altın sigortadır paranızı korur. Yani bu demektir ki altına ne yatırırsanız o miktarı geri alırsınız (istisnalar hariç ki bu istisnalardan gelecek miktar çok olmaz). Bunun yanında hisse senetleri eğer doğru yerden alınırsa ciddi kar getirirler. Mesela paranı 15k TL olarak altına koysan ve...
Top Bottom