Bence kesinlikle okunur.Arkadaşlar marmara üniversitesinde bu bölümü okumak istiyorum.sizce okunur mu?
Sektörün önü açık ama iş bulmak sana bağlı.sizce iş bulmakta zorlanır mıyım?maaş konusunda falan
Hocam mümkünseavrupaya açılmaya çalışın kendinizi geliştirin yoksa ışsiz kalırsınız bencesizce iş bulmakta zorlanır mıyım?maaş konusunda falan
Mühendislik diyosan okunur her fabrikada iş bulursunArkadaşlar marmara üniversitesinde bu bölümü okumak istiyorum.sizce okunur mu?
Gideceğin üniversite kötü bir üniversite değil kendini geliştirmeye devam edersen girişken olursan kesinlikle iş bulmakta zorluk yaşamazsın. Mekatronik mühendisleri bir çok alanda iş bulabiliyorlar (aşağıda başlıca meslekleri bıraktım)sizce iş bulmakta zorlanır mıyım?maaş konusunda falan
marmarayı bilmiyorum amaArkadaşlar marmara üniversitesinde bu bölümü okumak istiyorum.sizce okunur mu?
Dil öğrenmek , Yazılımla alakalı olacağı için fazladan araştırma yapıp kendini geliştirmek. Arkadaş 1-0 önde olsun diye kendini geliştir çabala demek istiyorlar.Şu kendini geliştirmek mevzusu nedir, biri düzgünce açıklayabilir mi?
Dil zaten mühendislik için şart, tartışmaya kapalı. İlgin olan alan için de araştırmanı yaparsın. Bana çok anlamsız geliyor kendini geliştir mevzusu.Dil öğrenmek , Yazılımla alakalı olacağı için fazladan araştırma yapıp kendini geliştirmek. Arkadaş 1-0 önde olsun diye kendini geliştir çabala demek istiyorlar.