Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Kasiyerlik VS Garsonluk

bence mangoda filan depo görevlisi ol benim birader o işte gece çalışıyor günde 8-9 saat mango zaten kıyafet şeyi olduğu için kutuları da hafif oluyor yormaz
  2. Eyisha

Kasiyerlik VS Garsonluk

günde 10 saat koşturmak yormaz izinim haftanın herhangi bir gününe atarlar sıkıntı olmaz diyorsan garsonluk ki fazladan 3-4k için tenezzül etmezdim ben yaptıgım için diyorum hizmet sektörü cok yıpratır
  3. Eyisha

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

Yaparsa türkiye yüzyılı imparatoru yapar
  4. Eyisha

🔴 MERKEZ BANKASI BAŞKANI İSTİFA ETTİ! 🔥

hafize hanım amerika eğitimlerine benzemez türkiye gerçekleri yukardan bir dengesiz hareket gelir dolar olur 30 35 ya bu dengesizliğe alışacaktın her türk vatandaşı gibi yada istifa edicektin o da oyunu istifadan kullanmış iyi yapmış akıl sağlıgını korumuş diyelim
  5. Eyisha

🔥 DOLAR ARTIK 30 ₺ OLDU 🔥

olm 10 lira olucak 0 sıfır atıcaz dolar 1 tl olucak makarası yapıyorduk cok da değil ha 1.5-2 yıl önce la havle şimdi sövsem ban yerim yemesem silivriye giderim buna kim sebep oluyorsa yukarda biri varsa helak etsin şunları böyle hayat geçer mi ya
  6. Eyisha

Ekonomide 3 yıllık yeni kararlar açıklandı! CB: "Enflasyonu düşüreceğiz!"

5 yıl daha mı durucak ? 20 yılda yaptıkları yetti zaten
  7. Eyisha

🚨 Memurların 2024 ve 2025 yeni maaş zamları açıklandı!

devlet memuru mu olsam lan acaba ? şimdi memur maaşı kaç gayme dostlar ?
  8. Eyisha

🔥Euro Rekor Kırdı 30.32 TL Oldu🔥

imparatorumuz saolsun :)))) 🙏
  9. Eyisha

"Daha önceki asgari ücret zamlarını unutun !"

Asgari ücret artması senin hayatta kalman gereken para demek bunun meali ürünlerin fiyatı artacak senin maaş yetmiyor bunu arttıralım daha da anlamayanlar için zam dalgası yolda diye yorumladım ben sizi bilemem benim görüşüm bu
  10. Eyisha

Pasif Gelir Elde Etmek İstiyorum

burs için geri ödeme yok yoksa 5. sınıfta burs alan adam 12. sınıf sonunda zorunda kalır masaya valla
  11. Eyisha

Dolar 11.12TL Ne düşünüyorsunuz?

kepenkleri indiriyoruz
  12. Eyisha

1 Amerika Doları 10,0184 ₺

şimdi sıfır atıcaz sonra şakaydı yav hepsi dicekler hep birlikte gülücez
  13. Eyisha

DOLAR SERT ÇAKILDI !!!

ben buna patlatırım vallaspdkasşlfasjfkaş yav şaka gibi ya düştüğümüz duruma bak aglancak halimize gülüyoruz yoksa akıl saglıgı 0 olcak ülkede
  14. Eyisha

Dönerciler düşündüğünüzden fazla kazanıyor

1 milyon az bile kalır bence
  15. Eyisha

Basım Hatalı Para Kaç TL ye Satılır?

üzerine cami yapıştır 50000 tl
  16. Eyisha

Hisse senedi Alım-Satım

Valla bu tür işleri detaylı anlatan biri olsa ne güzel olur bende nete baktım cok bir şey bulamadım.
Top Bottom