bence mangoda filan depo görevlisi ol benim birader o işte gece çalışıyor günde 8-9 saat mango zaten kıyafet şeyi olduğu için kutuları da hafif oluyor yormaz
günde 10 saat koşturmak yormaz izinim haftanın herhangi bir gününe atarlar sıkıntı olmaz diyorsan garsonluk ki fazladan 3-4k için tenezzül etmezdim ben yaptıgım için diyorum hizmet sektörü cok yıpratır
hafize hanım amerika eğitimlerine benzemez türkiye gerçekleri yukardan bir dengesiz hareket gelir dolar olur 30 35 ya bu dengesizliğe alışacaktın her türk vatandaşı gibi yada istifa edicektin o da oyunu istifadan kullanmış iyi yapmış akıl sağlıgını korumuş diyelim
olm 10 lira olucak 0 sıfır atıcaz dolar 1 tl olucak makarası yapıyorduk cok da değil ha 1.5-2 yıl önce la havle şimdi sövsem ban yerim yemesem silivriye giderim buna kim sebep oluyorsa yukarda biri varsa helak etsin şunları böyle hayat geçer mi ya
Asgari ücret artması senin hayatta kalman gereken para demek bunun meali ürünlerin fiyatı artacak senin maaş yetmiyor bunu arttıralım daha da anlamayanlar için zam dalgası yolda diye yorumladım ben sizi bilemem benim görüşüm bu