C Carl-S 80+ Gold Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 9,831 6 Eylül 2023 #41 Yavuz Sultan Selim yazmış: Dostum adamın zaten en fazla 5 yıl ömrü kalmıştır tahminimce. Bacaklarında destek takılı. O zamanları kendisi bile görüp, hayal edemez. Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle Selçuk bayraktar iktidar olacak sonuç böyle çıkarsa hiç şaşırmam.
Yavuz Sultan Selim yazmış: Dostum adamın zaten en fazla 5 yıl ömrü kalmıştır tahminimce. Bacaklarında destek takılı. O zamanları kendisi bile görüp, hayal edemez. Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle Selçuk bayraktar iktidar olacak sonuç böyle çıkarsa hiç şaşırmam.
Eyisha 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1,962 Dahası Reaksiyon skoru 1,123 İsim Emre Kaplan 6 Eylül 2023 #42 Yavuz Sultan Selim yazmış: Dostum adamın zaten en fazla 5 yıl ömrü kalmıştır tahminimce. Bacaklarında destek takılı. O zamanları kendisi bile görüp, hayal edemez. Devamı için tıklayın... 5 yıl daha mı durucak ? 20 yılda yaptıkları yetti zaten
Yavuz Sultan Selim yazmış: Dostum adamın zaten en fazla 5 yıl ömrü kalmıştır tahminimce. Bacaklarında destek takılı. O zamanları kendisi bile görüp, hayal edemez. Devamı için tıklayın... 5 yıl daha mı durucak ? 20 yılda yaptıkları yetti zaten
Yavuz Sultan Selim 80+ Gold Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 8,316 Dahası Reaksiyon skoru 7,165 İsim Burak Karadağ 6 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #43 Judgment Cut yazmış: Şimdi bilen bilir. Damat döneminde, üç ayda bir birkaç yıllık plan ve paketler hazırlanırdı hep. Ne oldu onlara?! Devamı için tıklayın... Onlar fasa füse, hep aynı terhaneler. Milleti hep kısır bir döngü ile kandırıp güzel süründürüp kendileri sefa sürüyorlar
Judgment Cut yazmış: Şimdi bilen bilir. Damat döneminde, üç ayda bir birkaç yıllık plan ve paketler hazırlanırdı hep. Ne oldu onlara?! Devamı için tıklayın... Onlar fasa füse, hep aynı terhaneler. Milleti hep kısır bir döngü ile kandırıp güzel süründürüp kendileri sefa sürüyorlar
Yavuz Sultan Selim 80+ Gold Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 8,316 Dahası Reaksiyon skoru 7,165 İsim Burak Karadağ 6 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #44 SON DAKİKA AÇIKLAMASI!