Valla bu tür işleri detaylı anlatan biri olsa ne güzel olur bende nete baktım cok bir şey bulamadım.Hisse senedi alım-satım tam olarak ne oluyor bilgili arkadaşlar anlatabilir mi biraz araştırdım ama tam anlamadım
bende ziraat ve vakıf bank var ama göremedim.Yanlışım Olabilir
Hisse senedi halka açık şirketlerin şirketinden pay alma(yatırım oluyor): örn.Aselsan,Ankara çimento v.b.
Eğer nasıl yatırım yapacağınızı sorarsanız bankanızın kendi uygulaması üzerinden hisse alıp satabilirsiniz.Hissenin kar zarar durumunu da izleyebilirsiniz gerek yüzdelik gerek TL bazında.
Valla hocam pek bilmiyorum ama iş bankasında öyleydibende ziraat ve vakıf bank var ama göremedim.
çok büyük yatırım yapmıcağım zaten 250-300tl çok kazandırmaz ama dursun
Bide hocam borsayı kumar olarak görün ya hepsini alırsınız ya hepsini kaybedersiniz...bende ziraat ve vakıf bank var ama göremedim.
çok büyük yatırım yapmıcağım zaten 250-300tl çok kazandırmaz ama dursun
sadece bankların uygulamalından oluyor diye biliyorumsitelerden yatırım yapabiliyor muyuz kripto para almak için kullanılan siteler gibi (binance paribu btcturk gibi)
Yapılabilir mi bilemiyorum...sitelerden yatırım yapabiliyor muyuz kripto para almak için kullanılan siteler gibi (binance paribu btcturk gibi)
18 yaşından büyük müsünHisse senedi alım-satım tam olarak ne oluyor bilgili arkadaşlar anlatabilir mi biraz araştırdım ama tam anlamadım
Benim dedem zamanında çimento fabrikasından almış en son 100 TL'ye mi ne satmıştı hepsiniHisse senedi alım-satım tam olarak ne oluyor bilgili arkadaşlar anlatabilir mi biraz araştırdım ama tam anlamadım
Çok kazançlı olduğunu sanmıyorum İG Reels videosunda bir adamın dediğine göre 20.000 dolara Starbucks hissesi alırsanız her gün bedava kahve içecek kadar kazanabiliyormuşuz.
yatırıp da çok kazanan kişiler var tabii 200-300tl ile değilBenim dedem zamanında çimento fabrikasından almış en son 100 TL'ye mi ne satmıştı hepsini