Arama sonuçları: *

1. Kyuten

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Adam babanı öldürüyor, sen verginle babanın katiline yemek aslınlar diye para ödüyorsun. Direk kısasa kısas yapacan. Vuracan katilin kellesini, ülke temizlensin.
  2. Kyuten

Tabi ki hayır.
  3. Kyuten

Milattan önce kalmış barbar kavimlerden farksızız. Ama hepsi yine bizim suçumuz. Adama diyorum ki: Hırsızın kolunu keselim, Kesmeyelim diyor korkuyor. Ulan sen hırsız deiylsen neden korkuyorsun ki! Bak o sevmediğimiz araplar istediğinde kapısını kilitlemeden evden çıkar, dükkanı açık bırakır...
  4. Kyuten

Hangi kitapları yaladım yuttum, kimle neler konuştum bilemezsin. Halk, 80 milyon küsür insan baştaki cebini düşünmeyen; ülkesini düşünen bir adamın arkasında olsa biz dünyayı fethedecek bir milletiz. Ama işte akılsızlık var bizde. İş yapanı sevmez bizim millet, oturup çay içeni sever....
  5. Kyuten

Japonya'da okullarda genelde temizlikçe olmazmış (gidip görmedim gözümle, ama böyle olduğunu biliyorum). Okulu çocuklar temizliyor, düşünsene. Sen temizlediğin yeri pis bırakır mısın? Yarın tekrar temizleyeceksin, bu yüzden aklı olan yapmaz. Bunun gibi bazı şeyler düzeltilmeli. Çöp atmak, doğayı...
  6. Kyuten

Merkez Bankası Faizi 100 baz puan indirdi. Dolar/TL:18 !

Oradaki o harfine nokta koymayı unutmuşsunuz, doğrusu şu olacaktı: Halk aç ölecek
  7. Kyuten

İnsanlar tutturmuş oy verecek adam yok bilmem ney. Oy verecek adam da çok, ülkeyi yönetebilecek insan da çok ama işini iyi yapanları; arkası olmayanları getirmezler başa. Başa gelse bile rahat bırakmıyorlar işte. Bizim biraz akıllanıp kendimizi geliştirmemiz gerek.
  8. Kyuten

Muhsin Yazıcıoğlu'nu "Fetocü" lerin öldürmüş olması beni asıl deli eden şey. Adamın helikopteri düşüyor, düştüğü yere birkaç saat sonra ekip gidiyor. Giden ekibin ne yaptığına dair hiçbir bilgi yok (Gidip yaşayan kaldı mı diye bakıyorlar, rivayete göre ölmeyen Muhsin beyi onlar orada öldürüyor.)...
  9. Kyuten

10 sene ben yönetsem, ülke hiç görmediği kadar güzel günleri görür. Gerçi beni ikinci gün asarlar, bu ülkeye fayda salayan kim varsa ya öldürülüyor ya d sesi kesiliyor bir şekilde. Kısaca 10 sene çok uzun ve her şeyin başarılabileceği bir zaman dilimi.
Top Bottom