Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
İnsanlar tutturmuş oy verecek adam yok bilmem ney. Oy verecek adam da çok, ülkeyi yönetebilecek insan da çok ama işini iyi yapanları; arkası olmayanları getirmezler başa. Başa gelse bile rahat bırakmıyorlar işte. Bizim biraz akıllanıp kendimizi geliştirmemiz gerek.
Bu ülkeden gerçekten böyle bir şey beklemek mucize ötesi bir şey. Bu eğitim sistemi neden 20 seneden fazladır böyle kötü biliyor musun? Eğitim sistemi bilerek böyle rezalet duruyor. Çünkü bir ülkeyi ayakta tutan ve her şeyin kökü eğitimdendir. Bir domino dizilimi düşün, baştaki taş 'eğitim' baştaki taşı devirdinmi maalesef gerisi de gider. Eğitim her şeyin başıdır derler ya hani. Boş laf değil. Ülkemizin böyle olması eğitimsiz insanların çokluğundan maalesef.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Ulan çaykafalı adam 15k ya pc alınca ne oluyor ? Hayatta kalma ile insan gibi yaşamanın arasındaki farkı öğrenememişsin, sen hep hayatta kalacak kadar yaşamışsın hiç avrupadaki insanlar gibi yaşayamamışsın .Ayrıca o pc neden 15k demiyorsunda , 15k ya neden pc alıyorsun diyorsun
Hocam görmemiş bu insanlar. 15 bin liranın değeri mi var ülkede ki daha onu bilmiyor. 15 bin liralık dediği bilgisayarı benim kuzenlerim Almanya'da harçlıklarıyla alıyorlar :D Bunlara kalsa kimsenin hiçbir şeyi olmasın evde et pişmesin. Makarna yiyip diyeceğim de onun da paketi 5 lira oldu. Şükredip hükumeti besleyelim onlar yesin biz hiçbir şeye sahip olmayalım.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Şükretmek nedir bilirmisin çocuk yada ogrettilermi size sizinde yediginiz önünde yemediginiz ardinizda ama boş muhabbet olsun tartışıyoruz işte gercekleri görün derken bundan bahsediyorum
heh başladınız gene fetva vermeye zaten bi tarafınız sıkıştımı hemen dini alet edin şükredin iman edin ama ülkenin anasını aglamış umrunuzdamı şükredince bitiyor hepsi utanmasınız peygamber yapacaksınız herifi başınıza tövbe yarabbim ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf
En İyi Cevap
3
YAHU DİNAZOR DAYI. EN KÖTÜ İŞ GÖREN BİLGİSAYAR 15K. BENİM İŞİM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ZATEN KAĞIDA MI KOD YAZICAM DİNAZOR.
ARTIK KALIN KAFANA SOK YURT DIŞINDA 1HAFTA ÇALIŞIP ALDIKLARI ŞEYİ BİZ 6AYDA ALIYORUZ. DÜZ HESAP DİYİCEMDE SENDE MATEMATİKTE YOKTUR. ARGÜMANLARA BAK KAFAYI YİYİCEM DİNAZOR GİT BURDAN DİNAZOR GİT BURDAAN DİNAZOOOOOOOOOOOOR.
Bizim gözümüz zengin olmakta falan değil adamların 1 haftada aldığını biz 6 ayda alıyorsak biz köleyizdir ve biz sizin gibi makarna yediğimiz için şükredip köle olmak istemiyoruz. Bu ülkeye ne faydan var söylesene? Ben ülkeye döviz sokabiliyorum yaptığım meslekle sense oksijen israfısın. Başka bi şeyin daha israfısında söylemiyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Senin gibi ahmaklar olduğu sürece bu devir böyle devam eder ben avrupayi örnek alarak yaşamıyorum herkezin kendi geçim tarzı sen 10k ya telefon 10 kya pc peşinde koş sonra yetmiyo size çok bile benim elimdeki tel 5k aracım 190bin evimde var bunlar nasil oluyo boş konusmakla değil çalışarak serserilik yaparak değil şükrederek
Beyler boşuna uğraşıyorsunuz. Adam daha kendi dilinde ki kelimelerin nasıl yazıldığını bilmiyor. Eline taş tahta verin.

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
YAHU DİNAZOR DAYI. EN KÖTÜ İŞ GÖREN BİLGİSAYAR 15K. BENİM İŞİM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ZATEN KAĞIDA MI KOD YAZICAM DİNAZOR.
ARTIK KALIN KAFANA SOK YURT DIŞINDA 1HAFTA ÇALIŞIP ALDIKLARI ŞEYİ BİZ 6AYDA ALIYORUZ. DÜZ HESAP DİYİCEMDE SENDE MATEMATİKTE YOKTUR. ARGÜMANLARA BAK KAFAYI YİYİCEM DİNAZOR GİT BURDAN DİNAZOR GİT BURDAAN DİNAZOOOOOOOOOOOOR.
Ne mükemmel biyermis bu Avrupa ya tm tutan yok yol orda

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Senin gibi ahmaklar olduğu sürece bu devir böyle devam eder ben avrupayi örnek alarak yaşamıyorum herkezin kendi geçim tarzı sen 10k ya telefon 10 kya pc peşinde koş sonra yetmiyo size çok bile benim elimdeki tel 5k aracım 190bin evimde var bunlar nasil oluyo boş konusmakla değil çalışarak serserilik yaparak değil şükrederek
senin 10k birime aldıgın telefon ve pcleri avrupadaki adamlar 1kya hatta 500 birime alıyor o nolacak

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Bu ülkeden gerçekten böyle bir şey beklemek mucize ötesi bir şey. Bu eğitim sistemi neden 20 seneden fazladır böyle kötü sanıyorsun? Çünkü bir ülkeyi ayakta tutan eğitimdir. Bir domino dizilimi düşün, baştaki taş 'eğitim' baitakini devirdinmi maalesef gerisi de gider. Eğitim her şeyin başıdır derler ya hani. Boş laf değil. Ülkemizin böyle olması eğitimsiz insanların çokluğundan maalesef.
Japonya'da okullarda genelde temizlikçe olmazmış (gidip görmedim gözümle, ama böyle olduğunu biliyorum). Okulu çocuklar temizliyor, düşünsene. Sen temizlediğin yeri pis bırakır mısın? Yarın tekrar temizleyeceksin, bu yüzden aklı olan yapmaz. Bunun gibi bazı şeyler düzeltilmeli. Çöp atmak, doğayı kirletmek yasak olmalı diyoruz ama, bu gün değil bir yeri pis bırakmak; hırsızların; katillerin bile ceza almadan sokakta gezdiğini görüyoruz.

En İyi Cevap
3
Ne mükemmel biyermis bu Avrupa ya tm tutan yok yol orda
Tutan yok mu? Ülkenin dünyada bir değeri kalmadı 2. sınıf insan muamelesi görüyoruz avrupa bizi almıyor? Daha doğrusu sizi almıyor ben gidicem zate sende 2. el araba almak için 6 sene para harcamadan biriktir. @Ahmet3441 mesleğin ne söylesene bi.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
10 sene ben yönetsem, ülke hiç görmediği kadar güzel günleri görür. Gerçi beni ikinci gün asarlar, bu ülkeye fayda salayan kim varsa ya öldürülüyor ya d sesi kesiliyor bir şekilde. Kısaca 10 sene çok uzun ve her şeyin başarılabileceği bir zaman dilimi.
dostum sen öyle san her şey öyle kolay olmuyor maalesef

En İyi Cevap
3
Ben gidiyorum mod gelince etiketleyin ne olacak merak ediyorum.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Tutan yok mu? Ülkenin dünyada bir değeri kalmadı 2. sınıf insan muamelesi görüyoruz avrupa bizi almıyor? Daha doğrusu sizi almıyor ben gidicem zate sende 2. el araba almak için 6 sene para harcamadan biriktir. @Ahmet3441 mesleğin ne söylesene bi.
tuzu kuru takımından baksana kesin 3 4 tane evi vardır kiralarıyla geçinen birisidir yada babasından miras kalmış beleş miras yiyen baltaya sap olmamış biriside olabilir insan bu kadar kör olamaz yoksa ülkenin durumuna

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Japonya'da okullarda genelde temizlikçe olmazmış (gidip görmedim gözümle, ama böyle olduğunu biliyorum). Okulu çocuklar temizliyor, düşünsene. Sen temizlediğin yeri pis bırakır mısın? Yarın tekrar temizleyeceksin, bu yüzden aklı olan yapmaz. Bunun gibi bazı şeyler düzeltilmeli. Çöp atmak, doğayı kirletmek yasak olmalı diyoruz ama, bu gün değil bir yeri pis bırakmak; hırsızların; katillerin bile ceza almadan sokakta gezdiğini görüyoruz.
Yahu yolda yürüyorum caddede veyahut mahallede. Adam yere tükürüyor, çocuk ağacın dalını zorlayıp canını yakarak meyve biçiyor, hayvanlara zarar veriliyor, çöpler yere atılıyor, yolda küfürlü konuşuluyor, barbarlık hat safha da, insanlar sigaralarını sürekli yere atıyor, belediyenin veya câmi'nin lavabo ve tuvaletlerini insan gibi kullanamıyorlar bile. Eğitimsizden ne beklersin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom