Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
dostum sen öyle san her şey öyle kolay olmuyor maalesef
Hangi kitapları yaladım yuttum, kimle neler konuştum bilemezsin. Halk, 80 milyon küsür insan baştaki cebini düşünmeyen; ülkesini düşünen bir adamın arkasında olsa biz dünyayı fethedecek bir milletiz. Ama işte akılsızlık var bizde. İş yapanı sevmez bizim millet, oturup çay içeni sever....

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Tutan yok mu? Ülkenin dünyada bir değeri kalmadı 2. sınıf insan muamelesi görüyoruz avrupa bizi almıyor? Daha doğrusu sizi almıyor ben gidicem zate sende 2. el araba almak için 6 sene para harcamadan biriktir. @Ahmet3441 mesleğin ne söylesene bi.
Ülkede göç istatistikleri açıklanmıyor hocam her gün tonlarca düzensiz göçmen ülkeye giriyor hepsinin eğitim seviyesi belli. Ülkeyi ne hale getirdiler. Beyin göçü veriyorsun, afedersiniz ama beyinsiz alıyorsun. Yazık yani arap ülkesi olucaz bunlar asimile olmaktan da bi haber. Sizin o PKK dediğiniz bu ülkeye giremez biz izin vermeyiz merak etmeyin. Ama siz bu oy verdiğiniz ile ülkeyi asimile ediyorsunuz haberiniz yok. Hoş onlar da burayı beğenmiyorlar kaçma derdindeler Avrupaya.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Hangi kitapları yaladım yuttum, kimle neler konuştum bilemezsin. Halk, 80 milyon küsür insan baştaki cebini düşünmeyen; ülkesini düşünen bir adamın arkasında olsa biz dünyayı fethedecek bir milletiz. Ama işte akılsızlık var bizde. İş yapanı sevmez bizim millet, oturup çay içeni sever....
dostum sorunda bu zaten bizim milletimiz iş yapanı sevmez asar keser doğruyu hayatta savunmaz şimdi muhalefet partilerinden birisi gelse sence onlar düzeltebilecek mi

En İyi Cevap
3
O değilde bu ahmet sanırım Türk değil göçmen falan olabilir adıda ahmeddir.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Meuf

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Yahu yolda yürüyorum caddede veyahut mahallede. Adam yere tükürüyor, çocuk ağacın dalını zorlayıp canını yakarak meyve biçiyor, hayvanlara zarar veriliyor, çöpler yere atılıyor, yolda küfürlü konuşuluyor, barbarlık hat safha da, insanlar sigaralarını sürekli yere atıyor, belediyenin veya câmi'nin lavabo ve tuvaletlerini insan gibi kullanamıyorlar bile. Eğitimsizden ne beklersin.
Milattan önce kalmış barbar kavimlerden farksızız. Ama hepsi yine bizim suçumuz. Adama diyorum ki: Hırsızın kolunu keselim, Kesmeyelim diyor korkuyor. Ulan sen hırsız deiylsen neden korkuyorsun ki! Bak o sevmediğimiz araplar istediğinde kapısını kilitlemeden evden çıkar, dükkanı açık bırakır gider. Niye? Çünkü ülkelerinde kanun var. sen bir şeyini çal, zarar ver bakıyım ne oluyor. Hapis mapis yok! kol kesme var. Olay bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
dostum sorunda bu zaten bizim milletimiz iş yapanı sevmez asar keser doğruyu hayatta savunmaz şimdi muhalefet partilerinden birisi gelse sence onlar düzeltebilecek mi
Millet artık "bunlar gitsin ama kim geliyorsa gelsin" isyanına gelmiş vaziyette. Denize düşüp yılana bile sarılmayı istiyor insanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milattan önce kalmış barbar kavimlerden farksızız. Ama hepsi yine bizim suçumuz. Adama diyorum ki: Hırsızın kolunu keselim, Kesmeyelim diyor korkuyor. Ulan sen hırsız deiylsen neden korkuyorsun ki! Bak o sevmediğimiz araplar istediğinde kapısını kilitlemeden evden çıkar, dükkanı açık bırakır gider. Niye? Çünkü ülkelerinde kanun var. sen bir şeyini çal, zarar ver bakıyım ne oluyor. Hapis mapis yok! kol kesme var. Olay bu kadar.
İşi uzatmadan tek celsede bitiriyorlar. Ne güzel

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Hocam sen aklına uyanı getir, sisteme bak baktın kötü onu da eleştir ve değiştir. Rezil edin. Partiler futbol takımı değildir bize hizmet vermek için ordalar. Ülkece fanatikleri bilinçlendirmek gerek.

En İyi Cevap
3
Arkadaşlar kurtarıcımız gelmiş mesajlarına yavaş yavaş cezalar geliyor :kedi::kedi::kedi::kedi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom