Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

🔥 Türkiye, İslam Kalkınma Bankası'ndan 6,3 Milyar $ Kredi Aldı!

Bu post cok degerli bence postta akıllı ve akıl sağlığı yerinde sayısı negatife düşmüş çünkü
  2. RevDeisDou

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

Bu arada soylemeyi unutşum Pusulada sadece Deha INC ve Murat Kurum olsaydı ve boş oy atmak yasak olsaydı Deha INC' e basardım. Anlayana artık
  3. RevDeisDou

Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum ve neyse ki kör değilim. İETT ihalesinde yolsuzluk kim yaptıysa Allah cezasını versin ve yasal olarak en üstten ceza alsın İnşallah. Kimseyi görmezden gelmiyorum. 1708523157 Bahsettiğim yardım bu değil insani su bedeli idi. Sayıştay tarafıdnan iptal edilen
  4. RevDeisDou

Bakanken yapsaymış. Sanki iktidarda değildi. Bence hakkında soruşturma açılıp içeri atılması gereken adam aday oluyor. Bir de vaad veriyor ve bunu yiyorsunuz. Adı bu kadar skandala karışıp hala halktan nasıl cevap alıyor bu Ak Parti ve özellikle "Murat Kurum" anlamış değilim. Son zamanlardaki...
  5. RevDeisDou

Ekrem İmamoğlu geçici dahi olsa bu vaatlerini gerçekleştirdi zaten. Su faturasının belli kısmını karşılıyordu bu yuzden biz 0 liraya yakın ödüyorduk onu AKP' liler iptal ettirdi. Süt zaten dağıtılıyor. Ekmekten emin değilim. Ayrıca 40 liraya 4 çeşit yemek de dağıtıyor. Hatırlattığınız için...
  6. RevDeisDou

Çok fazla film izlemişsin üniversitesin okuyan ama geleceğini göremeyen bir TÜRK gencinden başka bir şey değilim. Aylık 4500 ile yaşamaya çalışıyorum o.O2 Ben messiyim desen daha iyiydi
  7. RevDeisDou

Kimsenin beni affettiği yok benim cezam bitti, alışmışssınız tabii yönetim tarafından affedilmeye seversiniz siz. Gündemimiz depremde başarısız olmuş küçük bakan değil o şakayı sever.
  8. RevDeisDou

Gençlere 1 nisan şakası
  9. RevDeisDou

🔥🔥🔥🥶Dolar yanıyor 26.02🔥🔥🔥🔥

Abi anlamıyorum dolar bu kadar yükseldiyse neden Bayraktar TB2 ile bombalamıyoruz
  10. RevDeisDou

Faiz artırımı ekonomiyi iyi yönde mi etkiliyor?

O faiz o faiz değil. Şuan bankalara git para koy %45 bile veren var. Bize %40 veriyolar. Normal şartlarda faizin düştüğünde bu faizin de düşmesi lazım. Ama Türkiye normal değil. Hiperenflasyondan önce son çıkış için şuan %8,50 olan faizin aşamalı olarak %20' nin üzerine çıkarılması ve Rasyonel...
  11. RevDeisDou

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Reis senin mantık halis mi
  12. RevDeisDou

Tanzanya parası bile değer kazanmış TL düşüyor bak bu da Nijerya parası. Sanırım Nijerya parası bozmuyoruz.
  13. RevDeisDou

Aramızda kalsın, ŞAHLANIYORUZ ;)
  14. RevDeisDou

Hem muhalefet hem halk hem iktidar. Bu ülkede masum yok. Ama bana göre cahil olmak suçtur. Yani halk daha suçlu bana göre. Ama muhalefet de çok aşağı kalır değil. Hele son açıklamalar :D
  15. RevDeisDou

Seçim ekonomisi denen şey. Seçimden önce ne pahasına olursa olsun fırlamasına izin vermediler. Seçim bitti. ;) Şahlanıyoruz. Vatanı da kurtardık hahahaha. Bunlara sorsan vatan müdafaası teröristleri öldürmekten ibaret. Paranın değerini bilmezler.
  16. RevDeisDou

Verenler diyor zaten. Türkçen yok galiba AKP lisin?
  17. RevDeisDou

Düşüş derken Türk lirasını kast etti heralde
  18. RevDeisDou

Enflasyon bu kadar düşük değil.
Top Bottom