Ülke ile ne alakası var ? Ons olarak yükseliyor Altın ve gümüş. Küresel olarak yani , Türk lirası ile alakası olmayan bir yükseliş bu.Ülke batti g.o
Bundan birkaç hafta önce 5000 oldu alınmaz dedik %15 değer kazandı.ons fazla şişti neler oluyor patlayacak gibi yatıracak olsam asla bu seviyeden yatırmazdım Y.T.D
İşte ben o borç verdiğin durumda olan kişiyim insanlar neden intihar ediyar daha iyi anladımBir tanıdığa altın ile borç vermiştim o da gidip daire aldı şimdi daire satılmıyor her geçen gün altın artıyor. Saç baş yoldurur.
Ödesen dert ödemesen düşmesini beklesen dert. Haftaya 6000tl olduğunu göredebiliriz.İşte ben o borç verdiğin durumda olan kişiyim insanlar neden intihar ediyar daha iyi anladım![]()
ilerde bu söz evrensel, dijital, takibi yapılamayan, değeri dünyanın para birimi cinsinden kazandıran , alanında başı çeken bir şey olma ihtimali çok yüksek. btctek gerçek para altındır.
altın sertifikası al, bi yerden tutun altın garantidir.ons fazla şişti neler oluyor patlayacak gibi yatıracak olsam asla bu seviyeden yatırmazdım Y.T.D
babus sertifika olmuş 73TL cok tehlikeli bu tr de çekilen operasyon altın sertifikasındadır. Yurtdışında ons altına çekiyorlar bakalım ne olacak. ytdilerde bu söz evrensel, dijital, takibi yapılamayan, değeri dünyanın para birimi cinsinden kazandıran , alanında başı çeken bir şey olma ihtimali çok yüksek. btc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
altın sertifikası al, bi yerden tutun altın garantidir.
altın genelde türk lirası değer kaybı yüzünden yükselmiştir türkiyede ama bu farklı bunda direk ons altın yükseliyor ve rekor kırıyor ben tehlikeli buluyorum şuanki durumu.Bundan birkaç hafta önce 5000 oldu alınmaz dedik %15 değer kazandı.
altın al sat aracı değildir uzun yıllar birikim yapılacak bir araçtır 5-10 yıl gözden çıkarıcaksın altını alıyorsan4000 ken almadım ekrana ekmek banıyorum arkadaş almıştı
Yok bana kısa vadede bu kar yeterdi normalde yatırım yapmıyorum ben küçük bir miktar ile girip çıkacaktım ama aradaki fark istediğim ürünü almaya yeterdi. Ürünün fiyatı aynı kaldı ama benim param da aynı kaldıaltın al sat aracı değildir uzun yıllar birikim yapılacak bir araçtır 5-10 yıl gözden çıkarıcaksın altını alıyorsan