Ben geçen alınmaz dediğimden beri kimseye kendi yorumumu ve fikirlerimi aktarmıyorum alınmaz dediğimde 3800 ons ta bir çok kişiyi mağdur edecek dedim geçmiş konu yorumlarımdan bakabilirsin çok farklı bir yere gidiyor trene ya vaktinde bineceksin yada erken bineceksin son binen ayakta kalır üzülür fikirleirm sizin finansal dumumunu etkilememekte beraber yatırım danışmanı olmadığımı belirtmek istedim sadece kendi fikirlerim buna bakarak yatırım yapılmamalı.Bugün 5450ye düşerse bir kilo alalım dedik 5650 oldu düşmez mi hocam biraz ne diyorsunuz?
Abdullah hocam sizce 5600e çekse bir kg alınır mı? 4450den beri 50lira çeksin alalım dedik nerelere geldi konuBen altında bir balon olduğunu düşünmüyorum. Suriye’den Ukraynadan altınlarını alıp kaçanlar TRde lüks hayat kurdular ve herkes bunları gördü altın çok değerli bu yüzden. Herkes biliyor bir para varsa o da altındır. Rahat 10K bile olabilir
5kg altın alabilecek olan adam için 1 milyon para mı sence? 27 milyon tl nin hepsini altına atıcak ve 1 milyon kazanıcak. Zaten faize atsa aylık 830k garanti bırakıyor. Yani böyle aksiyonlara gerek duymaz bence.Dün 5480den 5kg alıp bugün bozduran 1günde 1milyon kazandı şaka gibi…
Hocam şu vaziyette her fikri sentezlenip bir karar vermek en doğrusu gibi geliyor yinede söyler misiniz sizce 5600-5650den 1kg alınır mı?Ben geçen alınmaz dediğimden beri kimseye kendi yorumumu ve fikirlerimi aktarmıyorum alınmaz dediğimde 3800 ons ta bir çok kişiyi mağdur edecek dedim geçmiş konu yorumlarımdan bakabilirsin çok farklı bir yere gidiyor trene ya vaktinde bineceksin yada erken bineceksin son binen ayakta kalır üzülür fikirleirm sizin finansal dumumunu etkilememekte beraber yatırım danışmanı olmadığımı belirtmek istedim sadece kendi fikirlerim buna bakarak yatırım yapılmamalı.
Bİlmiyorum ben hafiftenn pişmanım 4064 tlden verdim biraz vardı 7 basamaklı kazandırdı çok şükür ama ben buralara geleceğini hiç düşünmedim yıl başından beri 3 defa değiştirdi 3000 , 4000 ,5000 eğer operasyon değilse 6000 de gelecek bu çok fazla bozmasam neredeyse %70 daha fazla kazanacaktım olmadı bir dahakine daha iyi düşüececeğim altını baskıladıklarını tahmin edemezdim çünkü evrensel bir değer doları baskılarsında altını nasıl baskılar garip bir olay.Ben altında bir balon olduğunu düşünmüyorum. Suriye’den Ukraynadan altınlarını alıp kaçanlar TRde lüks hayat kurdular ve herkes bunları gördü altın çok değerli bu yüzden. Herkes biliyor bir para varsa o da altındır. Rahat 10K bile olabilir
Gelde bunu pedere anlat hocam 4kg yatıyor.5kg altın alabilecek olan adam için 1 milyon para mı sence? 27 milyon tl nin hepsini altına atıcak ve 1 milyon kazanıcak. Zaten faize atsa aylık 830k garanti bırakıyor. Yani böyle aksiyonlara gerek duymaz bence.
Gumuste altindan bile cok yukseldi bu seneYavaştan gümüş almaya başlayalım altın yerine gümüş takacak millet o da değerlenir
benim öyle bir param olsa almamHocam şu vaziyette her fikri sentezlenip bir karar vermek en doğrusu gibi geliyor yinede söyler misiniz sizce 5600-5650den 1kg alınır mı?
Gümüş çok değişik bir element bize okullarda altın en iyi iletkendir dediler meğerse gümüş istisna imiş gümüş en iyi iletken ben gümüşün daha iyi pozisyonlarda geleceğini düşünüyorum hele şu sanayinin önünü açsınlar neler olacak dolarıda salsınlar dehşet bir vaziyet alır.Gumuste altindan bile cok yukseldi bu sene
şu zamanda dünyada kaç tane savaş yaşanırken yapılabilecek en saçma iş olmuşBen anlamadim gitti ya. Faize bulaşmayalm altın borçlanalm dedik 1 ayda geldiği noktaya bak. Bi daha altına bulaşırsam ne olayım. Full kredi faiz devam
puhahahhahahaha olsun. Altın iyi yatırımdır benim gözümde. Tabii ki süreklilik olarak. Faizin ileri süreçte bir garantisi yok. En azından dövizden iyi bir yatırım altın. Yinede yatırım tavsiyesi değildir diyelim.Gelde bunu pedere anlat hocam 4kg yatıyor.