🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 6.239,98 TL- Oldu ONS - 4363.37 -🔥🔥🔥

1760694202347.webp

Nereye kadar gider bilmiyorum ama bu işin sonu iyi değil

Düzeltme başladı.

o kadar kestirilemeyen bir hal aldi ki pazartesi sabahi uyandigimizda tekrar sahlanisa gecmis olabilir
4000+ üstü demek 5000+ yolu açık demektir.
Bu sebeple düzeltme de ne kadar az sararla çıkarsa o kadar hızla toparlar. Biraz da durması lazım ki sağlam çıkabilsin. Mart'dan sonra 3300'de 5 ay bekledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1 haftadır düzeltme başladı gibi düşünüyorum ama bir şekilde yukarı çekiyorlar umarım biraz dengelenir. Aşırı düşüşte olmasın yükselişte dengeye ihtiyacı var artık altının
Altın 3-4 ay çıkar 3-4 ay bekler. Ama bu sefer anomali oldu 2 ayda 3 aylık çıkışı yaptı. Bu sebeple düzeltme sonrası çok hızlı çıkabilir.

Altın evrensel bir varlık zaten ons olarak yükseliyor dolardan şuan beslenmiyor :)genel anlamda zaten yükselecek ama bir düzeltme bekliyorum ama ne zaman oda var şuan gidiyor ama sürekli gidemez yeter artık .
Amerikada hükümet açılınca yavaş yavaş kırpılacaktır

Ben çeyrek 5 binken 3 tane almıştım(öğrenci adamız)babama dedim al artacak dedim almadı ben 2 katına çıkardım paramı keyfime bakiyorum

2025 yıl sonu gram altın ne kadar olur acaba çok merak ediyorum

Öglen istenmesiyle birlikte en yüksekten altın alıp borcumu ödedim. Baya zarar ettim artık düşer:)

Geri