🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.749,00 TL- Oldu ONS - 4138,49 -🔥🔥🔥🔥

Harem altından Alış fiyatına bak daha az olan rakam şu an 5688 falan
Haremde ki has altına bakmasın ama yanıltır. Kuyumcular ona bakmıyor. Gram altın yazana bak bro. 24 ayar paketliyi gram altından hesaplıyorlar.

Daha iyi anlamanız için şöyle örnek vereyim. Anlık olarak 100 bin liralık yatırım yaptıgınız dusunun. Girdiniz bi kuyumcuya, rakamları afaki verecegim.
100 binlik ata altın alırsan anında bozmak istediginde atıyorum 99.800 den bozar.
100 binlik 999 milyem gram alıp bozmak istediğinde 99.600 den bozar
100 binlik 995 milyem gram alıp bozmak istediğinde 99.500 den bozar.

iş çeyrek ve benzerlerine gelince bu arada ki makas git gide artıyor. Anlatmak istediğim bu. İşçilik arttıkca arada ki makas artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer uzerınde 995 yazıyorsa 564 bin 850 tl den bozarlar. Şu an ki anlık kur ile.
Evet hocam üzerinde 995 24K yazıyor baktım şimdi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Harem altından Alış fiyatına bak daha az olan rakam şu an 5688 falan
Teşekkür ederim hocam

Evet hocam üzerinde 995 24K yazıyor baktım şimdi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Rica ederim sizin bakacagınız yer harem altında gram altın yazan kısım. Şu an kuyumcu alışı 5.688, kuyumcu satışı 5.773 tl.

Bozduracağınız zaman da alış kısmına bakın eğer bozdurmak istediğiniz kuyumcu oranın aşağısına bozmak isterse sakın bozdurmayın. En kötü ordaki rakama bozmaları lazım cunku bilginiz olsun

Haremde ki has altına bakmasın ama yanıltır. Kuyumcular ona bakmıyor. Gram altın yazana bak bro. 24 ayar paketliyi gram altından hesaplıyorlar.
Bende gramın fiyatını söyledim

Teşekkür ederim hocam
Ben teşekkür ederim, yarın sabah piyasa açılış saatinde fiyat değişebilir ama bilgin olsun.

Rica ederim sizin bakacagınız yer harem altında gram altın yazan kısım. Şu an kuyumcu alışı 5.688, kuyumcu satışı 5.773 tl.

Bozduracağınız zaman da alış kısmına bakın eğer bozdurmak istediğiniz kuyumcu oranın aşağısına bozmak isterse sakın bozdurmayın. En kötü ordaki rakama bozmaları lazım cunku bilginiz olsun
Öyle kuyumculara kıl oluyorum zaten Allah tan yakınımda ki kuyumcu haremle aynı fiyata alıp satıyor.

Bende gramın fiyatını söyledim

Ben teşekkür ederim, yarın sabah piyasa açılış saatinde fiyat değişebilir ama bilgin olsun.

Öyle kuyumculara kıl oluyorum zaten Allah tan yakınımda ki kuyumcu haremle aynı fiyata alıp satıyor.
Valla memlekette herkes bi sekilde yolunu buluyor ya. Hakka helale harama bakan yok artik. Para kazanayim da nasil kazanirsam kazanayim mantigi malesef

geçen hafta dolardan altına geçip 5664tlden 90gr almıştım. Yılın son 3 ayı dolar artışı fazla olmaz sebebi ise yılbaşında vergi ve maaş hesaplamalarında geçen yılın son 3 ayı baz alınır. Devletimiz bu zam oranını dengelemek* için yılın son 3 ayı çoğu kaleme zam yapmaz ve piyasa sabit ilerler. Fakat altını durduramadılar.

Hayır, bankada komisyon kesiyor ve makası fazla Türkiye fırsatçılar çetesiyle dolu olduğu için işçiliği kendi kafasına göre belirliyor grama bile çok fazla işçilik yüklediler

Düşüşü herkes alım olarak değerlendirecek bence ekleme yapılacaktır illaki.

Birde M.ŞİMŞEK ne olur ne olmaz vergiyi yükseltirse sistemde olan altınlara vergi ödenir diye herkes fiziki alıyor kimse kendini riske atmaz ileride bende yükseleceğini ya da ek vergi geleceğini düşünüyorum.

çoğu kişi 5100-5250 bandında bozdurdu ve kriptoya geçti orada vurgun yediler altın bence nakit ihtiyacı olmadığı taktirde bozulmamalı ytd.
Valla alacam biraz ama aşağı sarkabilir biraz bekliyorum o yüzden

Valla 2 ay önce falan araba satıp toplam 1.7 m tllik falan altın satın aldık herhalde 2 milyonu bayağı geçti

Valla memlekette herkes bi sekilde yolunu buluyor ya. Hakka helale harama bakan yok artik. Para kazanayim da nasil kazanirsam kazanayim mantigi malesef
Herkes faiz kafasında da bilmiyorlar ki enflasyonla eriyen parayı geri alıyorlar... Onuda geçtim herkes aynı kafada olsa bu memlekette ne kargocu kalır ne usta kalır ne doktor kalır meslek diye bir şey olmasın herkes faizden yesin, kısır döngüye girer memleket. Ben helalden devam kim ne yaparsa yapsın.

Geri