thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,113
Nereye kadar gider bilmiyorum ama bu işin sonu iyi değil
o kadar kestirilemeyen bir hal aldi ki pazartesi sabahi uyandigimizda tekrar sahlanisa gecmis olabilirDüzeltme başladı.
Ben 1 haftadır düzeltme başladı gibi düşünüyorum ama bir şekilde yukarı çekiyorlar umarım biraz dengelenir. Aşırı düşüşte olmasın yükselişte dengeye ihtiyacı var artık altınınDüzeltme başladı.
4000+ üstü demek 5000+ yolu açık demektir.o kadar kestirilemeyen bir hal aldi ki pazartesi sabahi uyandigimizda tekrar sahlanisa gecmis olabilir
Altın 3-4 ay çıkar 3-4 ay bekler. Ama bu sefer anomali oldu 2 ayda 3 aylık çıkışı yaptı. Bu sebeple düzeltme sonrası çok hızlı çıkabilir.Ben 1 haftadır düzeltme başladı gibi düşünüyorum ama bir şekilde yukarı çekiyorlar umarım biraz dengelenir. Aşırı düşüşte olmasın yükselişte dengeye ihtiyacı var artık altının
Amerikada hükümet açılınca yavaş yavaş kırpılacaktırAltın evrensel bir varlık zaten ons olarak yükseliyor dolardan şuan beslenmiyorgenel anlamda zaten yükselecek ama bir düzeltme bekliyorum ama ne zaman oda var şuan gidiyor ama sürekli gidemez yeter artık .