🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.679,42 TL- Oldu ONS - 4027,84 -🔥🔥🔥🔥

5500 den aldık geçen gün

5kg altın alabilecek olan adam için 1 milyon para mı sence? 27 milyon tl nin hepsini altına atıcak ve 1 milyon kazanıcak. Zaten faize atsa aylık 830k garanti bırakıyor. Yani böyle aksiyonlara gerek duymaz bence.
inan o kişiler o küçük hesapları en çok yapanlar. zaten yüz bin lirası olan adam küçük hesap yapmaz düşündüğüne değmez

Vay be millete bak kilo kilo altınlardan bahsediyorlar. Kimse enflasyon dan fakirlikten bahsetmesin abi. Herkesin hayvan gibi malı mülkü var.
kilo kilo altınlar şahısların olduğunu zannetmiyorum ortak yatırımdır , ben okumayı değil çalışmayı tercih ettim 17 yaşımdan beri aralıksız çalışıp şu yaşıma kadar birikim yapan biriyim okul okuyup her geçen gün eflasyona yenilenmekten dolayı piyasa değerlerinden dolayı bunlara ezileceğime çalışmaya ezilmeyi tercih ettim pişmanmıyım değilim . Bir çok şeyi çok şükür arkadaşımlarım mezun olup borçla gelene kadar ben mezun olduklarında her şeyimi tamamlamış oldum burada birazda geleceği okumak önemli.

Vay be millete bak kilo kilo altınlardan bahsediyorlar. Kimse enflasyon dan fakirlikten bahsetmesin abi. Herkesin hayvan gibi malı mülkü var.
Yanlış bir bakış mülteciyle ülkede 90milyon nüfus var bunun sadece %1 varlıklı olsa neredeyse 1 milyon kişi yapar

kilo kilo altınlar şahısların olduğunu zannetmiyorum ortak yatırımdır , ben okumayı değil çalışmayı tercih ettim 17 yaşımdan beri aralıksız çalışıp şu yaşıma kadar birikim yapan biriyim okul okuyup her geçen gün eflasyona yenilenmekten dolayı piyasa değerlerinden dolayı bunlara ezileceğime çalışmaya ezilmeyi tercih ettim pişmanmıyım değilim . Bir çok şeyi çok şükür arkadaşımlarım mezun olup borçla gelene kadar ben mezun olduklarında her şeyimi tamamlamış oldum burada birazda geleceği okumak önemli.
4kişi beraber çalışıyoruz hocam tabi tek kişi yapılacak bir şey değil

Neyse ben zaten işten geldim uykumda kaçtı 93 model arabamla dışarı çıkıyımda yolda inşallah teneke altın bulurum bu durum beni daralttı inşallah ferahlatır hadi ayağa kalkın biraz dağılalım :)

GOD'S MONEY

Eyw eyw dünya. Art bakalım ilk öne 40 ol sonra 50 nasıl olda borcumuz çok ya. On yılda öferiz bötyle giderse. Savaşmı var olum bune ya. Bir ayda on bin oynama nedir

Altın ve gümüş > faiz > döviz

Altın ve gümüş son 1 senede çok fazla yükseldi ama bu yükseliş öncesi faiz daha öndeydi. Faiz ise her zaman dövizin önünde. Mesela yıl başında 43 bin dolar bozup faize koyan birisinin şuan faizdeki parasi ile 4500 dolar daha fazla parası var. En büyük kaybedenler parasını dövizde tutanlar olurken en çok kazananlar ise Altın ve gümüşe yatırım yapanlar oldu. Gümüş son 1 senede altından %20 daha fazla yükseliş gösterdi. Herkes Altın derken gümüş sinsice yükseliyor

Geri