🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.679,42 TL- Oldu ONS - 4027,84 -🔥🔥🔥🔥

ons fazla şişti neler oluyor patlayacak gibi yatıracak olsam asla bu seviyeden yatırmazdım Y.T.D

Bir tanıdığa altın ile borç vermiştim o da gidip daire aldı şimdi daire satılmıyor her geçen gün altın artıyor. Saç baş yoldurur.

ons fazla şişti neler oluyor patlayacak gibi yatıracak olsam asla bu seviyeden yatırmazdım Y.T.D
Bundan birkaç hafta önce 5000 oldu alınmaz dedik %15 değer kazandı.

Bir tanıdığa altın ile borç vermiştim o da gidip daire aldı şimdi daire satılmıyor her geçen gün altın artıyor. Saç baş yoldurur.
İşte ben o borç verdiğin durumda olan kişiyim insanlar neden intihar ediyar daha iyi anladım🥲

İşte ben o borç verdiğin durumda olan kişiyim insanlar neden intihar ediyar daha iyi anladım🥲
Ödesen dert ödemesen düşmesini beklesen dert. Haftaya 6000tl olduğunu göredebiliriz.

tek gerçek para altındır.
ilerde bu söz evrensel, dijital, takibi yapılamayan, değeri dünyanın para birimi cinsinden kazandıran , alanında başı çeken bir şey olma ihtimali çok yüksek. btc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altın sertifikası al, bi yerden tutun altın garantidir.

ilerde bu söz evrensel, dijital, takibi yapılamayan, değeri dünyanın para birimi cinsinden kazandıran , alanında başı çeken bir şey olma ihtimali çok yüksek. btc

altın sertifikası al, bi yerden tutun altın garantidir.
babus sertifika olmuş 73TL cok tehlikeli bu tr de çekilen operasyon altın sertifikasındadır. Yurtdışında ons altına çekiyorlar bakalım ne olacak. ytd

Bundan birkaç hafta önce 5000 oldu alınmaz dedik %15 değer kazandı.
altın genelde türk lirası değer kaybı yüzünden yükselmiştir türkiyede ama bu farklı bunda direk ons altın yükseliyor ve rekor kırıyor ben tehlikeli buluyorum şuanki durumu.

4000 ken almadım ekrana ekmek banıyorum arkadaş almıştı

4000 ken almadım ekrana ekmek banıyorum arkadaş almıştı
altın al sat aracı değildir uzun yıllar birikim yapılacak bir araçtır 5-10 yıl gözden çıkarıcaksın altını alıyorsan

altın al sat aracı değildir uzun yıllar birikim yapılacak bir araçtır 5-10 yıl gözden çıkarıcaksın altını alıyorsan
Yok bana kısa vadede bu kar yeterdi normalde yatırım yapmıyorum ben küçük bir miktar ile girip çıkacaktım ama aradaki fark istediğim ürünü almaya yeterdi. Ürünün fiyatı aynı kaldı ama benim param da aynı kaldı :D

Geri