Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

🔴 2025 YILI YENİ ZAMLI MENÜ! 🔥

Benim pederin maaşına zam yapmıyorlarmış, diğer her şeye yapılıyor ama😅 şaka gibi
  2. RevenKalr

🔥 MTV'ye 2024'te %58 ZAM Kararı Alındı!

benim drift l icin 625 mi
  3. RevenKalr

🗣Asgari ücretteki 2 ₺ alay konusu oldu!

atm den çekerken kesinti cart curt diye yapılmış olabilir mi?
  4. RevenKalr

2000TL nasıl yatırım yapılır?

Hocam konu uzerinden biraz gecti fakat ben ustune ekleyip ekran karti aldim, 300tl gibi bir butce kaldi. Bunu kapsullere yatirirsam 4-5 ay icerisinde ne kadar getirisi olur? Baska bir forumda 60 lirayi 300 yapmaktan falan bahsediyorlardi oradan aklima geldi. hangi kapsullere yatirayim sizce?
  5. RevenKalr

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Dolar euro artınca yurtdışından getirmekte pahalıya geliyordu zaten, şimdi hiç alamaz olduk, Hepimiz birimiz, hepimiz biri için:trpeepo:
  6. RevenKalr

Bunlar cs kapsülü değil mi hocam? Ne zamana zamlanırlar, parayı borç verdim 15 inde geri alacağım. o zamana zamlanır mı? yoksa karttan mı çektireyim
  7. RevenKalr

Yaş tutmuyor ama yatırırım hocam sıkıntı olmaz, hisse alımına nediyorsunuz? bir arkadaşım ilgileniyordu eğer kârlar iyiyse oraya da yatırabilirim 1687887862 Tamamdır hocam parayı karta yatırayım yarısıyla alırım. Ne zamana olur bir fikriniz var mı?
  8. RevenKalr

Ne kadar sürede ne kadar artar hocam tahmini? çünkü bundan 4 yıl önce bir abinin tavsiyesiyle cs stickerlarına yatırım yapmıştım, 3 yıla kesin tanesi 100 olur falan diyordu ben 5 liradan almıştım. şuan tanesi 50 kuruş mu ne herhalde
  9. RevenKalr

Alıp bekletsem yeter hocam, para değer kaybetmesiin yeter. Olmadı yine ikinci elden bir ürün bulup elimde bekleticem
  10. RevenKalr

Arkadaşlar çok bir para değil evet ama bu parayı da ikinci el den 300 liraya ürün alıp satarak biriktirdim, fakat çok uğraştırıcı oluyor gerçekten. Dolar euro her arttığında param daha da değersizleşiyor, sizce bu miktarla ne yapabilirim? sıfır ürün almak mantıklı gelmiyor, çünkü ileride satsam...
  11. RevenKalr

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Kader işte:kizginpeepo: Bu arada 3 tane suriyeli yedim hakkınızı helal edin protein lazımdı
  12. RevenKalr

Dolar sizce ne olur ?

Kalkın kardeşlerim spor vakti(!)
  13. RevenKalr

Öneri Para kazanmak için fikir önerisi

Bir beceri edinebilirsin. bir kaç ayını ayırarak editörlük, temel yazılım veya kendi isteğine göre bir şey bulabilirsin. onun dışında ticaret yapabilirsin, 2. elden ürün al satarsın, eğer ticaret kafan iyiyse güzel kazanırsın. ya da amacım harçlık falan diyorsan hafta sonları günlük işlere...
  14. RevenKalr

🔥 Dolar rekor kırdı ! En yüksek seviyeyi gördü !

param olduğu yerde fakirleşiyor :peeposad:
  15. RevenKalr

Ana Konu 🔥 VEE.. ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! 🎊

: Nasıl 1000 TL oluyorum oynat bakalım!
  16. RevenKalr

Elimde 1k TL var, kısa sürede nasıl 3k TL yaparım?

kaldıraç ve ticaret dışında pek bir şey aklıma gelmiyor. elbet yolları var fakat her şey herkese uymuyor. kaldıraç eğer düzgün yapabilirsen parayı rahat katlarsın, tabi bir anda 1k yı yatırma 10 dolar 10 dolar deneyebilirsin, bir miktar araştır neymiş ne değilmiş diye. ticaret de var fakat biraz...
  17. RevenKalr

Dolar/euro ne olur sizce?

uçar gider , hemen aldırma ama almaya ikna et Abdullah abi vs. bir youtuber güzel bir sistem çıakrırsa onu kaparsın
  18. RevenKalr

Nolcak bu $ ın hali ?

ben Allahtan pc yi önceden toplamıştım editörlük için 4.5-5 arasına imzadaki sistemi aldım şimdi olsa alamazdım ama tableti artık ikinci el falan bişekilde almaya çalışırım olmadı grafik tableti alır pc den çizerim durumumuz çok kötü ya umarım en kısa sürede alırsın istediğin pc yi
  19. RevenKalr

Nolcak bu $ ın hali ?

çizim için tablet alacaktım fiyatlar uçtu benim hayallerde uçtu
  20. RevenKalr

dolar 11,75 olmuş yükselmeye devam eder mi ?

Bence eder bi sure sonra tekrsr duser 10 civarlarinda takilir
Top Bottom