Neler Yeni

Öneri Para kazanmak için fikir önerisi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
aynen öyle ya paran olmalı yatırım yapmalısın para yoksa eğer bir şeye yeteğin olması ve bunu bir şekilde pazarlaman lazım yok diyorsan amelelikten başka pek seçenek kalmıyor tabi ufak paralarla ticaret yaparım ticaretten anlarım demiyorsan al sat içinde evdeki kullanmadığın bi kaç eşyayı satıp eline geçen parayı sermaye olarak kullanabilirsin belki
Hocam sermaye var al sat düşünüyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Sir Cem T-oker

80+ Gold
nays uygulaması var. detay istersen özelden bilgilendirebilirim.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)
Bir beceri edinebilirsin.
bir kaç ayını ayırarak editörlük, temel yazılım veya kendi isteğine göre bir şey bulabilirsin.
onun dışında ticaret yapabilirsin, 2. elden ürün al satarsın, eğer ticaret kafan iyiyse güzel kazanırsın.
ya da amacım harçlık falan diyorsan hafta sonları günlük işlere gidebilirsin

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Berberliği öğren bence. Ömür boyu para kazanırsın güzel iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
nays uygulaması var. detay istersen özelden bilgilendirebilirim.
hocam ben kullanıyorum ama eskiden güzeldi davet kişi sınırı yoktu şuan sadece 10 kişi getirebiliyorsun ve kazı kazan var aylık max 150 o da çok zor ihtimal 70-80 kalıyor ama ben hesaptan yapıp 200 alıyorum ortalama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Berberliği öğren bence. Ömür boyu para kazanırsın güzel iş.
hocam bence berberlik yerine sanayide çıraklık yapsa ilerde çok daha fazla para kazanır ama okumak daha iyidir.

Hasan344

80+ Gold
Hocam sermaye var al sat düşünüyorum
Hocam 2. El pazarı durgun olabiliyor. Eğer kalabalık ve büyük bir şehirde oturuyorsanız ve sadece elden satış yapacaksanız tavsiye etmem.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
hocam ben kullanıyorum ama eskiden güzeldi davet kişi sınırı yoktu şuan sadece 10 kişi getirebiliyorsun ve kazı kazan var aylık max 150 o da çok zor ihtimal 70-80 kalıyor ama ben hesaptan yapıp 200 alıyorum ortalama

hocam bence berberlik yerine sanayide çıraklık yapsa ilerde çok daha fazla para kazanır ama okumak daha iyidir.
az bile olsa ek gelir sağlıyor. kazandığın paraya al sat yaparsan daha fazla kar edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
az bile olsa ek gelir sağlıyor. kazandığın paraya al sat yaparsan daha fazla kar edebilirsin.
al sat için günün büyük bir saatini sahibinden letgo vb. uygulamalarda geçirmek gerekiyor onun yerine site tasarımı , grafik tasarım, düşük seviye css öğrense forumlarda iş alabilir photoshop bile olur güzel işler var.

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
aracı olabılırsın geçen arkadasım bır arkadasına kız ayarlamış geçelık 500tl almıs kıza 100 vermıs mesela baska ornekler de olabılır

Sir Cem T-oker

80+ Gold
al sat için günün büyük bir saatini sahibinden letgo vb. uygulamalarda geçirmek gerekiyor onun yerine site tasarımı , grafik tasarım, düşük seviye css öğrense forumlarda iş alabilir photoshop bile olur güzel işler var.
hocam benim demeye çalıştığım şey su alıp kar koyarak satmak gibi..

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
aracı olabılırsın geçen arkadasım bır arkadasına kız ayarlamış geçelık 500tl almıs kıza 100 vermıs mesela baska ornekler de olabılır
hocam baya güzel örnek ya :D

hocam benim demeye çalıştığım şey su alıp kar koyarak satmak gibi..
öyle de yapacağı al sat böyle değil internet üzerinden olacak boş vakit harcayacağına öğrense daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,947
Üyeler
161,362
Son üye
cakil