Öneri Para kazanmak için fikir önerisi

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)

al sat yapabilirsin herhangi bir şeyi.

İşte BEE Network için,
Davet(Referans) Kodum; erdemaydn61
Buradan indir ve Davet Kodumu üye olurken eklemeyi unutma; https://bee.com/en/download
Bu uygulamaya 24saate bir tuşa basarak bee coin kazanabilirsin henüz piyasaya sürülmedi öneririm arkadaşlarını davet edersen daha çok kazanırsın
Bi bakıyım hocam

Arkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)
En hızlı para kazanma yolu ticarettir.
Evde kullanmadığın seyleri Dolap,Sahibinden,Letgo gibi platformlarda satışa sun,kazandığın parayla al-sat yap.
Fırsat kovala felan,elbette kısa vadede mükemmel paralar kazanmazsın ama diğer yöntemler gibi bir eğitimden geçmen veya yeteneğinin olması gerekmeden para kazancı sağlarsın.

O zaman amelelik yapacaksınız mecbur
aynen öyle ya paran olmalı yatırım yapmalısın para yoksa eğer bir şeye yeteğin olması ve bunu bir şekilde pazarlaman lazım yok diyorsan amelelikten başka pek seçenek kalmıyor tabi ufak paralarla ticaret yaparım ticaretten anlarım demiyorsan al sat içinde evdeki kullanmadığın bi kaç eşyayı satıp eline geçen parayı sermaye olarak kullanabilirsin belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri