- Reaksiyon skoru
- 1,000
Arkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)
RezArkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)
Bende oyle dusunuyorum hocam eticaret tarzial sat yapabilirsin herhangi bir şeyi.
aynen. ben 300tllik kaykayi 125e alıp 350ye satmistim bunun gibiBende oyle dusunuyorum hocam eticaret tarzi
Hocam nerden sattinizaynen. ben 300tllik kaykayi 125e alıp 350ye satmistim bunun gibi
Bionluk ?Arkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)
sahibindenHocam nerden sattiniz
Hocam pek bi becerim yok o yuzden olmaz maalesef oBionluk ?
O zaman amelelik yapacaksınız mecburHocam pek bi becerim yok o yuzden olmaz maalesef o
Bi bakıyım hocamİşte BEE Network için,
Davet(Referans) Kodum; erdemaydn61
Buradan indir ve Davet Kodumu üye olurken eklemeyi unutma; https://bee.com/en/download
Bu uygulamaya 24saate bir tuşa basarak bee coin kazanabilirsin henüz piyasaya sürülmedi öneririm arkadaşlarını davet edersen daha çok kazanırsın
En hızlı para kazanma yolu ticarettir.Arkadaşlar merhaba lise öğrencisiyim boş zamanlarımda para kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (youtube kanalı açma hariç önerilerinizi bekliyorum)
aynen öyle ya paran olmalı yatırım yapmalısın para yoksa eğer bir şeye yeteğin olması ve bunu bir şekilde pazarlaman lazım yok diyorsan amelelikten başka pek seçenek kalmıyor tabi ufak paralarla ticaret yaparım ticaretten anlarım demiyorsan al sat içinde evdeki kullanmadığın bi kaç eşyayı satıp eline geçen parayı sermaye olarak kullanabilirsin belkiO zaman amelelik yapacaksınız mecbur