Neler Yeni

Elimde 1k TL var, kısa sürede nasıl 3k TL yaparım?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Selamlar bende şuan 1000tl para var ama bana 3000tl civarı bi miktar gerekiyor bilgisayarı upgrade edeceğim çünkü, kısa yoldan olmasına gerek yok 1 2 ayda çıksa parası yeter tabii ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi olur malum her gün değer kaybeden bi birim ile hayatta kalmaya çalışıyoruz vs. Verebileceğiniz bi fikir veya bi öneriniz var mıdır?

NotGonna

80+ Bronze
Selamlar bende şuan 1000tl para var ama bana 3000tl civarı bi miktar gerekiyor bilgisayarı upgrade edeceğim çünkü, kısa yoldan olmasına gerek yok 1 2 ayda çıksa parası yeter tabii ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi olur malum her gün değer kaybeden bi birim ile hayatta kalmaya çalışıyoruz vs. Verebileceğiniz bi fikir veya bi öneriniz var mıdır?
risk istiyosan binanceden biraz araştırıp 1-2 ayda öğrenirsen 3k degil çokaha fazla katlayabilirsin ama 0tl ile de çıkabilirsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti maçlara oyna
yok hocam iddia benim işim değil ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

risk istiyosan binanceden biraz araştırıp 1-2 ayda öğrenirsen 3k degil çokaha fazla katlayabilirsin ama 0tl ile de çıkabilirsin
kaldıraçlı işlemlere bakıyordum bi ara sonra başka işler çıktı salmıştım onlara tekrar bakabilirim sanırım teşekkür ederim

girersem zaten tüm paramla girmem oraya çeyrek param ile girerim giderse az gitsin 250 tl yani katlarsam da allah bereket versin

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Binancedan coin takip et

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar parçalarını al sat yapabilirsin.
B450M S2H, Kulaklık, Klavye, Mouse...
evet onlarda mantıklı hocam, ama ekran kartımı koydum ilana kimse yazmadı bir şey sizce fazlamı koydum? rx 570 ıtx 3600tl, sahibinden önerdi fiyatı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,095
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
yok hocam iddia benim işim değil ya
Seni denedim dostum. Doğru diyorsun. Al sat yapabilirsin ancak 3'e katlar mısın emin değilim. Şöyle part time bi işte çalışsan, kafelerde falan hafta sonları çalışsan ne bilim. 1-2 ayda çıkar o para.

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
evet onlarda mantıklı hocam, ama ekran kartımı koydum ilana kimse yazmadı bir şey sizce fazlamı koydum? rx 570 ıtx 3600tl, sahibinden önerdi fiyatı
İdeal fiyat 2900-3300 aralığı bence çünkü o fiyata sıfır rx 6500 xt tercih edebilir insanlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
İdeal fiyat 2900-3300 aralığı bence çünkü o fiyata sıfır rx 6500 xt tercih edebilir insanlar
Tamamdir hocam 3100 yapayim o zaman onu satar ustune koyar 6500xt alirim

Seni denedim dostum. Doğru diyorsun. Al sat yapabilirsin ancak 3'e katlar mısın emin değilim. Şöyle part time bi işte çalışsan, kafelerde falan hafta sonları çalışsan ne bilim. 1-2 ayda çıkar o para.
Evet part time islerde olabilir ama bizim buralarda cok yok sanirim

Tamamdir hocam 3100 yapayim o zaman onu satar ustune koyar 6500xt alirim

Evet part time islerde olabilir ama bizim buralarda cok yok sanirim
Yine bakmak lazim tabi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kaldıraç ve ticaret dışında pek bir şey aklıma gelmiyor.
elbet yolları var fakat her şey herkese uymuyor.
kaldıraç eğer düzgün yapabilirsen parayı rahat katlarsın, tabi bir anda 1k yı yatırma 10 dolar 10 dolar deneyebilirsin, bir miktar araştır neymiş ne değilmiş diye.
ticaret de var fakat biraz zahmetli olacaktır ve 2k kâr yapabilir misin emin değilim uzun sürebilir

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
1 - 2 ayda parayı borsada 2 3 katına çıkarman imkansız en az 1.5 - 2 yıllık tecrübe ister, basit işler değil.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
kaldıraç ve ticaret dışında pek bir şey aklıma gelmiyor.
elbet yolları var fakat her şey herkese uymuyor.
kaldıraç eğer düzgün yapabilirsen parayı rahat katlarsın, tabi bir anda 1k yı yatırma 10 dolar 10 dolar deneyebilirsin, bir miktar araştır neymiş ne değilmiş diye.
ticaret de var fakat biraz zahmetli olacaktır ve 2k kâr yapabilir misin emin değilim uzun sürebilir
Ticaret bence de baya surer gibi geliyor. Kaldirac ve yari zamanli bir is daha iyi olur

1 - 2 ayda parayı borsada 2 3 katına çıkarman imkansız en az 1.5 - 2 yıllık tecrübe ister, basit işler değil.
Hocam amac 3 katina cikarmak degil zaten ciktigi kadar ciksin yeter

Ticaret bence de baya surer gibi geliyor. Kaldirac ve yari zamanli bir is daha iyi olur

Hocam amac 3 katina cikarmak degil zaten ciktigi kadar ciksin yeter
Gerisine bakarim bi sekilde

Top Bottom