Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

MİLLETVEKİLİ MAAŞINA 43.000 ₺ ZAM!

Kardeş senin bi kerede iyi bi haber paylaştığını göreyim ne yapalım şimdi herkes kukla olmuş hadi isyan edin desem kaç kişi edecek bekarların kaybedecek bir şeyi yok evli olanlar çocuğu olanlar mecburi boyun eğiyor bu sisteme
  2. Ritim Ustası

Silindi

Sen ne diyorsun kardeş zamanında birikim yapıp ev araba almayanlar hele ki asgari ücreti ile çalışıyorsa artık rüyasında bile göremez baba da para yoksa evlenmek bile imkansız hale geldi
  3. Ritim Ustası

🔴 DOLAR ARTIK 32 ₺ OLDU! 🔥

Ramazana bomba gibi bir giriş oldu bunlar yine çarpılmayalım diye gidip yine oy verir ben bütün partilerden nefret ediyorum kimsenin oy kullanmaması lazım ülke olarak siyasetçilere karşı en büyük tepki bu olur
  4. Ritim Ustası

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

Artık bu sefer gerçekten 3 ün 1 ini alacağız
  5. Ritim Ustası

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

Bıkmadılar ha gençlerin üzerinden siyaset yapmaktan ulan ülkede sağlık sektörü bildiğin çöktü vasat durumda şuan bütün doktorlar özele geçiyor ve devlet buna mani olmuyor hastanelere kolay kolay randevu alınamıyor, ilaçlarda hayvan gibi fiyat farkı çıkıyor artık çoğunu devlet karşılamıyor bile...
  6. Ritim Ustası

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Az bile memurun 6 aylık maaşı, zenginin ise çerez parası saçma sapan bir sistem sabit rakam olmayacak herkesin gelirine göre alacaksın biz nasıl soğukta nöbet tuttuysak onlarda tutacak! Madem para önemli niye 1 aylık askerlik için kamuflaj veriyorsun, niye yemek veriyorsun bunlarda para o zaman...
  7. Ritim Ustası

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

Doların 30 olmasına az kalmış yapılacak zam ürünlere gelen zamlardan daha az milletle dalga geçer gibi konuşmalar yapıyorlar ara zam olmayacaksa %100 zam yapılması lazım
  8. Ritim Ustası

🚨 "Sakın Borçlanmayın! 2024 Fena Vuracak!" 🔥

Evli olanlar ve evlenmeyi düşünenler düşünsün
  9. Ritim Ustası

Yardım Akbank ATM 13K MAASİ YUTTU ACİL YARDİM

Direk şubeye gitmeniz daha sağlıklı olur telefondan o şekilde geçiştirirler
  10. Ritim Ustası

🔴 Dış savaş ekonomiyi etkiledi! Döviz, altın, petrol yükseldi 🔥

Savaş bazılarının ekmek teknesi
  11. Ritim Ustası

🚨 Hükümet, memurlara yeni maaş zammı teklifini açıkladı!

Memurları besleyip duracaklarına gitsin yatırım yapsınlar ülkede üretilmeyen parçaları üretsinler ne memurmuş arkadaş bi doymadılar gittiler! Aynı meslek sırf memur diye iki kat maaş alıyorlar saçmalığa bak! Bu düzeni kuranın var ya!...
  12. Ritim Ustası

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

Asgari ücrete her ay zam yapılmalı artık böyle olmayacak
  13. Ritim Ustası

🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Memur maaşlarına öyle uçuk zam yapmayacaklardı acısını asgari ücretlilerden çıkarıyorlar! Kamu işçisi bile Öğretmen, Polis, Hemşire ye yakın maaş alacak! Zaten alımlarda en çok torpil dönen kesimde bunlar! Asgari ücretliyi ezdirmeyeceğiz diyorlardı birinin adam olduğu verdiği söze bağlıdır...
  14. Ritim Ustası

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ 8'DEN 6'YA DÜŞEBİLİR!

Çalışma saati düşerse özel sektörde vardiya sayısı çoğalır ve daha fazla personel almak zorunda kalırlar bu işşizlik oranının azalması için iyi bir şey ama işveren hayatta kabul etmez bunu yemek ücretlerinde bile cimrilik yapıyorlar hayatta fazla personel çalıştırmazlar. Çalışma saatleri anca...
  15. Ritim Ustası

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sen parazit yapma hayde işine
  16. Ritim Ustası

Seçimden önce ufak ufak artan dolar şimdi fırlamış tablo bunu gösteriyor ABD, Erdoğan'ı istemiyor bende dik duran liderleri severim en nefret ettiğim pısırık korkak kişilerdir şuanda siyasetiçiler arasında Kılıçdaroğlu'undan daha iyi kontrol edilecek bi kukla yok o yüzden sağlam fonlandılar bu...
  17. Ritim Ustası

Anlaşılan Erdoğan'ın kazanması en çok ABD nin zoruna gitmiş. Erdoğan çıkıp ABD ye tamam ülkedeki bütün kaynakları sana ucuza vereceğim, doğal gaz aramayı durduracağım dese dolar anında tekli rakamlara düşer. Şuanda bu dik durmanın ceremesini biz çekiyoruz ama kaymağını yeni nesil yiyecek...
  18. Ritim Ustası

Sorma ayar olurum böylelerine ben oy vermeme sebebi mi yazıyorum oda niye vermediğini yazıp geçse sorun yok hakaret ediyorlar sokakta denk gelse dövsen suçlu sen olursun bu sefer ben siyasete pek girmiyorum bu tür tartışmalara pek vaktim yok siyaset için birbiriyle küsenlerde var siyaset için...
  19. Ritim Ustası

Boş boş vaatlerde bulunuyordu o kadar vaati hangi parayla yapmayı düşünüyordu kazanmak için bildiğin saçmaladı. Ben CHP dönememinide biliyorum o dönemlerdeki rezilliğe şahit oldum kısacası bende CHP nin karşısında kim varsa ona oy veririm
  20. Ritim Ustası

CHP sicili bozuk Kılıçdaroğlu nu çıkarmayacaktı! SSK yı batıran adam ülkeyi hiç yönetemezdi, millet en azından Erdoğan'ın İstanbul da neler yaptığını biliyor adam bi imaj yarattı tabi ki de kolay kolay kaybetmez
Top Bottom