E tabi canım en azından gene de geleceğe dair olumlu düşünüp bu insanların ülkede kalıcı olmayacağını ve kesinlikle biz gençlerin kıdeminin artacağını illa ki göreceklerdir. Ayrıca yerel seçime 9 ay kaldı, hatırlatmış olayım. 9 Ay sonra 18 yaşına girip ilk kez oy kullanacak gençler daha da artacak ve ekonomi o an daha da kötü olacak. Bakalım o zaman nasıl sonuç çıkacak. Kabullenmeyeceğiz tabii ki de ve umutlarımızı da tüketmeyeceğiz.Ya haklıda böyle diyip kabullenmek mantıklı değil
doğru vatan elden gimedi ama seninki arabların yanına gidiyor niye? izmir limanını satmaya !! evet vatan elden gitmedi beyler sakinohhhhhhhhh
Mesaj otomatik birleştirildi:
olsun vatan elden gitmedi beyler sakin
THY satılacak dedikodusu vardı bu aralardoğru vatan elden gimedi ama seninki arabların yanına gidiyor niye? izmir limanını satmaya !! evet vatan elden gitmedi beyler sakin
ondan haberim yok ama satılmayan ne varsa satarlar orası allahın emri zatenTHY satılacak dedikodusu vardı bu aralar
kardeşim kabullenmekten kastın ne baş mı kaldırayım ne istiyorsun anlamadım. Ben vatandaş olarak her seçimde görevimi yapıyorum ama 1 kişiyle olmuyor. Seçimi kazanacak kişinin ülkenin çoğunluğuna hitap edebilecek biri olması lazım. O yüzden seçimi muhalefet kaybediyor. Bence direkt aday olan kişiyle alakalı seçimi kaybettiler.Ya haklıda böyle diyip kabullenmek mantıklı değil
heeh tam benim kafa yapısında biriolm siz bu ülkeyi niye hala düşünüyosunuz. Halk memnun işte. Allah devletimize zeval vermesin.
Bak bu doğru @EpicAykut inkar edemeyiz. Muhalefet sırf KK aday oldu diye kaybetti. Abicim Mansur Yavaş aday olsaydı vallahi kazanmıştı. Pot kırdılarkardeşim kabullenmekten kastın ne baş mı kaldırayım ne istiyorsun anlamadım. Ben vatandaş olarak her seçimde görevimi yapıyorum ama 1 kişiyle olmuyor. Seçimi kazanacak kişinin ülkenin çoğunluğuna hitap edebilecek biri olması lazım. O yüzden seçimi muhalefet kaybediyor. Bence direkt aday olan kişiyle alakalı seçimi kaybettiler.
Dayı ne diyorsun bende müslümanım ama Allah yazarken hz. Denmez hz. Peygamberler için yazılır Allah ise Allah (c.c) diye yazılırYerlerin göklerin tüm mevcudadın yaratıcısı.
İnanmaman neticeyi değiştirmez.
15k lik sistem oldu bize 18k 19k1- Yüzde 18'lik KDV yüzde 20'ye yükseltildi. %18 artık tarihe karıştı.
2- Yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefonların izin harcı ise 20 bin TL oldu.
3- Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında; Yargı, Noter, Vergi Yargısı, Tapu ve Kadastro, Konsolosluk, Pasaport, İkamet Tezkeresi, Çalışma İzni, Çalışma İzni Muafiyeti, Vize, Dışişleri Bakanlığı Tasdik, Gemi ve liman, İmtiyazname, Ruhsatname, Diploma ve Trafik harçlarını kapsayan 492 Sayılı Harçlar Kanunu'na bağlı tariflerde yer alan maktu harçlara yüzde 50 oranında artış yapıldı.
10 TEMMUZ'DA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK
KDV ZAMMI KAYNAK - DİĞER ZAMLAR KAYNAK
Alıntıyı görüntüle
Valla bende macbur kılıçlarogluna verdim oyumu ama Mansur olsaydı daha rahat verirdim oyumuBak bu doğru @EpicAykut inkar edemeyiz. Muhalefet sırf KK aday oldu diye kaybetti. Abicim Mansur Yavaş aday olsaydı vallahi kazanmıştı. Pot kırdılar
Gelirse hiç şaşırmam %52 kesim hiç sesini çıkarmaz şükür edip geçerlerDostum bir zaman gelecek ve artık "Oksijen Vergisi" ödeyeceğiz onu bekliyorum. Herkes kaç litre oksijen tükettiyse o kadar para ödeyecek sanırsam. Hiç şaşırmam böyle bir vergi çıkartırlarsa. Sağlıklı bir insan ortalama gündelik olarak 53 Lt. oksijen tüketir. Bir litresi 1 ₺ olsa ayda 53x30=1.590 ₺ aylık oksijen vergisi öderiz. Güzel para.
Memur maaşlarına öyle uçuk zam yapmayacaklardı acısını asgari ücretlilerden çıkarıyorlar! Kamu işçisi bile Öğretmen, Polis, Hemşire ye yakın maaş alacak! Zaten alımlarda en çok torpil dönen kesimde bunlar! Asgari ücretliyi ezdirmeyeceğiz diyorlardı birinin adam olduğu verdiği söze bağlıdır gördük bunların gerçek yüzlerini! Şuan bütün parti mensupları hepsi kan emici hangi parti gelirse gelsin sürünmeye devam edeceğiz bu saçma düzen iyice canımı sıkmaya başladı!1- Yüzde 18'lik KDV yüzde 20'ye yükseltildi. %18 artık tarihe karıştı.
2- Yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefonların izin harcı ise 20 bin TL oldu.
3- Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında; Yargı, Noter, Vergi Yargısı, Tapu ve Kadastro, Konsolosluk, Pasaport, İkamet Tezkeresi, Çalışma İzni, Çalışma İzni Muafiyeti, Vize, Dışişleri Bakanlığı Tasdik, Gemi ve liman, İmtiyazname, Ruhsatname, Diploma ve Trafik harçlarını kapsayan 492 Sayılı Harçlar Kanunu'na bağlı tariflerde yer alan maktu harçlara yüzde 50 oranında artış yapıldı.
10 TEMMUZ'DA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK
KDV ZAMMI KAYNAK - DİĞER ZAMLAR KAYNAK
Alıntıyı görüntüle