Sir Cem T-oker
80+ Gold
İyi kudurmuşsun
İyi kudurmuşsun
Seçim zaferini sokaklarda bağırarak kutlayanlar ne düşünüyor acabaForumda aktroller sus pus oldular herhalde birde halk ileride refah olacak diyorlardı
Allah'a şükür diyip geçiyorlar zaten şükür etmekten başka bir şey yapmıyorlar Allah devletimize zaval vermesin diyorlar bir taraftanSeçim zaferini sokaklarda bağırarak kutlayanlar ne düşünüyor acaba
Dostum bir zaman gelecek ve artık "Oksijen Vergisi" ödeyeceğiz onu bekliyorum. Herkes kaç litre oksijen tükettiyse o kadar para ödeyecek sanırsam. Hiç şaşırmam böyle bir vergi çıkartırlarsa. Sağlıklı bir insan ortalama gündelik olarak 53 Lt. oksijen tüketir. Bir litresi 1 ₺ olsa ayda 53x30=1.590 ₺ aylık oksijen vergisi öderiz. Güzel para.Allah'a şükür diyip geçiyorlar zaten şükür etmekten başka bir şey yapmıyorlar Allah devletimize zaval vermesin diyorlar bir taraftan
Hocam 6000e kayıt kalmadı. Yürürlüğe girmiş28 aralık 2022 de giriş çıkış yapıldı kayıt yapabılırmıyız yoksa ılla 2023 yılında giriş çıkış mı lazım
Yarın'dan itibaren geçerli olacak mevzusu yalanmıymışHocam 6000e kayıt kalmadı. Yürürlüğe girmiş
yarın değilmi hocamHocam 6000e kayıt kalmadı. Yürürlüğe girmiş
bugunden mı basladı hemen10 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak mevzusu yalanmıymış
Oturduğum mahalle full ak partili çıktı (kendim bile bilmiyordum bu kadar olduğunu )Seçim zaferini sokaklarda bağırarak kutlayanlar ne düşünüyor acaba
Son cümlene sevindimOturduğum mahalle full ak partili çıktı (kendim bile bilmiyordum bu kadar olduğunu )
arabalarında müzik felan açmışlardı. off şimdi arabalarına benzin alamıyorlardır
Dostum bir zaman gelecek ve artık "Oksijen Vergisi" ödeyeceğiz onu bekliyorum. Herkes kaç litre oksijen tükettiyse o kadar para ödeyecek sanırsam. Hiç şaşırmam böyle bir vergi çıkartırlarsa. Sağlıklı bir insan ortalama gündelik olarak 53 Lt. oksijen tüketir. Bir litresi 1 ₺ olsa ayda 53x30=1.590 ₺ aylık oksijen vergisi öderiz. Güzel para.