Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Kıllısını arıyorlarİbrahim Bey, memurlar ve sendika bu teklifi de kabul etmemiş
Kıllısını arıyorlarİbrahim Bey, memurlar ve sendika bu teklifi de kabul etmemiş
D-doktorlar da memur dostum.memurların yarısı işini bile adam akıllı yapmıyor. bence öncelikle fazla maaş doktorlara verilmeli. bir doktor yetiştirmek 6 yıl alıyor ve hepsi geçim sıkıntısından yurt dışına gidiyor. doktorlar olmadan sağlık sistemi çöker.
biliyorum zaten bunu zam vereceklerse memurların hepsine değil doktorlara versinler.D-doktorlar da memur dostum.
Dediklerinden daha fazlasını alıyoruz ama hakkımız olan daha da fazlasıdır kanaatim bu yöndeFilmlerde, dizilerde falan hep memur maaşıyla geçinemiyorum, kiramı ödeyemiyorum falan diyotlar ya özellikle yeşilçem filmleri o zamanda bakardım hep memur maaşı neredeyse asgari ücretin 2-2.5 katıydı. O zaman ülkenin %60ı ölmüş ağlayanı yok. Ben bu haftada 5 gün çalışıp yılda 1 ay izin alıp asgari ücretin 2-2.5 katını + prim + yardım + ödeme desteği + düşük fazile kredi + ötv indirimi alan bu memurları aç gözlülüğüne inanamıyorum.
Memur sendikasına bu yorumu gördüğü anda senin hakkında dava açılır bilip bilmeden kimseye bu şekilde hakaretler etmeyi görürsün o zamanOzaman benimkini yesinler başka yapcak bir şey yok
Olabilirsin KPSS seni bekliyorBende memur olcam sosyal medyada maaşım yetmiyor diyecem erdoan zam yapsın maaşıma ne güzel la
Ne alaka belki ekmeği kastediyorunDediklerinden daha fazlasını alıyoruz ama hakkımız olan daha da fazlasıdır kanaatim bu yönde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Memur sendikasına bu yorumu gördüğü anda senin hakkında dava açılır bilip bilmeden kimseye bu şekilde hakaretler etmeyi görürsün o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilirsin KPSS seni bekliyor
Aynı şekilde bende eylül ayında işbaşı yapıp memur olacağımBen memurum, buradaki yorumlarınıza yazık arkadaşlar
Aç kaldilar bileOzaman benim ekmeğimi yesinler başka yapcak bir şey yok
Olamıyorlar ondanBen bu sayfadaki memur düşmanlığını anlayamıyorum. Mesajların çoğunda memurlara bir sovulmedigi kalmış