Neler Yeni

🚨 Memurların 2024 ve 2025 yeni maaş zamları açıklandı!

RTX5090

80+
Yatıyormu dedim en çok ağlayan onlar dedim düzgünce söyle annen maaşına ne kadar diyor az mı çok mu mesela yazın 3 ay tatil ama galiba 2 ay fln oluyor semineri neyse işte kışında tatil var haftasonu evdrsin birde özel ders verip maaşın 30-40 arasına çıkıyorsa ağlamicaksın asgari ücretli çalışan ne kadar alıyor?? İstanbul da asgari ücret ile geçinebilmek mümkün mü
1. Mzel ders vermiyor tespit edilirse memurluğu biter. 2. Asgari ücretli diyorsun öğretmenle asgari ücretli tabi aynı olmaz asgari ücret şu an ülkemizde daha farklı bir durumda olsa da asgari ücret nedir vasfı olan işler değil amelelik gibi işlerde çalışan demektir. Ha 30-40 demişsin annem 27k alıyor babam ihraç çalışmıyor 5 kişi geçinmek imkansız gibi bir şey kıt kanaat yaşıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakın arkadaşlar kendi derslerimde de gördüm yatan öğretmen ben de onların yüksek maaş almasını istemiyorum. Ama işinin ehli olan öğretmen de gördüm işine bağlı ve iyi çalışan. Mesele mesleği değil, mesleğinin hakkını vererek çalışmaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Özellikle 2025 için kümülatif olarak bile zam oranı çok düşük. Hem reel hem TÜİK enflasyon verilerinin altında kalır o zamlar. Memurlar kazan kaldırır gibi duruyor.
ulan be ***** o zamnlar enflasyona ek cahil cahil konuşma

Top Bottom