Neler Yeni

Memurlar Grevde! AKP'liler bile İş Bıraktı! "Zam Yetersi̇z"

Cihangir

80+ Gold
Ne kadarını hocam
Birde ne kadar harcıyorsunuz günlük
Ben bir yerde çok harcıyorum o kısmı bulmaya çalışıyorum kendimde
2500 ben ödüyorum 7500 harcıyorum 10k da kenara atıyorum

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
peki sen alım gücünün eskisine dönmesini istemez misin adam 5 yıl önce çok rahatken şimdi neden rahat etmesin
Asgari ücretli ve emekli dışında kimsenin alım gücü 5 yıl öncesine göre kötü değil, Her kesim sanki asgari ücret veya 7500 emekli maaşı ile geçinmek zorundaymış gibi duyar kasıp cukkasına cukka katma peşinde önce o kesim için mücadele edilmeli. Adam 25-30K arası maaş alıyor halen asgari ücretli ve emekli için mücadele etmek yerine, onları kendi isteklerine meze ediyor. Ben bunu kabul etmiyorum.

serwintes

80+ Gold
Asgari ücretli ve emekli dışında kimsenin alım gücü 5 yıl öncesine göre kötü değil, Her kesim sanki asgari ücret veya 7500 emekli maaşı ile geçinmek zorundaymış gibi duyar kasıp cukkasına cukka katma peşinde önce o kesim için mücadele edilmeli. Adam 25-30K arası maaş alıyor halen asgari ücretli ve emekli için mücadele etmek yerine, onları kendi isteklerine meze ediyor. Ben bunu kabul etmiyorum.
deil mi 42k maaş geliyor 6k alırken 61 e sıfır megane 4 aldık gidip maaşımın 10 katına megane 4 bulur musun lütfen

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
deil mi 42k maaş geliyor 6k alırken 61 e sıfır megane 4 aldık gidip maaşımın 10 katına megane 4 bulur musun lütfen
Vah vahhh derde bak be...
ben 7500 alan adam için mücadele edelim önce diyorum sen megan derdindesin...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Hocam benim annem kaç kere kpss sınavına girdi ancak 2015te öğretmenliğe başlayabildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam herkesi aynı kefeye koymasanız mı acaba annem her gün 120km yol gidiyor toplam üstüne bacaklarında varis var 27k ve 4ün 1i lise öğretmeni ders de anlatıyor kimse dinlemese dahi
Ben gördüğümü söylerim anneniz bu konuya dahil olmaya bilir. Lakin belediye kamu hizmetlerinde 5 çalışanın 1 veya 2 sinin çalıştığına şahit oluyorum. Dediğim gibi haber saldım memur olmak gibi bir hedefim var olursam ne mutlu bana. Aylık maaşım belli işim belli keyfim de yerinde olucaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enflasyon a göre herkesin maaşı şu ankinin 10 katı olmalı. Ben diyorum dolar baz alınarak verilsin. Ona bakarsak 120k ya aldığım araba 1.2M olmuş 5 sene önce %25 kazancım vardı hala %25 sistemin sorunlu olduğuna kanaat getirdiğinde halk kazanıcaktır. Memura bu ay zam gelir 2 ay sonra araba 1 değil 2 olur.

Cihangir

80+ Gold

Cihangir

80+ Gold
Top Bottom