Arama sonuçları: *

1. S

Altin 900 Sevi̇yesi̇ni̇ Test Etti̇ Öngörünüz Nedi̇r?

Döviz yükselirken (TL değer kaybederken) eğer altın ons fiyatı dolar bazinda sabitse ve altın TL fiyatı yükselmiyorsa altın ucuz diye yorumlarım. Burada kritik nokta altının döviz fiyatının takibidir.
  2. S

Bu akaryakıt zamları nereye gidecek artık biri dur demeli.

Basit matematik ile halk sorgulamadan aynı oyları atacaksa yönetenler de sorgulamaz. Yalandan stokçu ve fırsatçılara göz açtırmıyoruz diyorlar. Senelerdir gözleri kapalı geziyor adamlar. Acıdım zenginlere, mendil açsınlar sadaka da verelim.
  3. S

Dolar 9,27 oldu, ne düşünüyorsunuz?

Ol-ucak, (-ecek/acak) olacak. TL değer kaybettikçe dövizlerin hepsi artıyor. Sadece Dolar değil malesef. Hatta altın fiyatı bile dövizin yükselmesinden etkileniyor (piyasayı takip edenler farkındadır zaten). Kripto paralara takılıyorum, dövizden daha hızlı artıyor ve hiç yerinde durmuyor.
  4. S

Dolar Neden Bu Kadar Arttı?

YTD. Kaynak: Bloomberght. Güniçi Dolar kuru verileri: En yüksek: 8.4605 TL o.O2o.O2 En düşük: 7.7037 TL (y) Anlık USD/TRY: 7.8614 :unsure::unsure: (en son kapanışa göre artış oranı: %8,91)
  5. S

Dolar nasıl bu kadar arttı?

Ülkemin ekonomisi batsa da ben burdayım, kaçan kaçsın. Biz kaçarak değil, birlik olarak bu vatanı kurtardık. Para için ülkemi şahsen terketmem ve ekonomisi batık bile olsa çok seviyorum. 1616402402 Ben de goy goy yapıyorum, tabii biraz da ekonomiye dair bilgiler serpiştirince ciddi görünmüş...
  6. S

Ben de önce canlıyı görmek isteyince ne olacak bakalım. Doların 250 kuruş düşmesi canlı oluyor bu arada. Hoş o kadar büyük bir düşüş olması ekonomiye de zarar verir ama ithalatı kısa vadede uçurup sonrasında yine bu ithalat yüzünden TL'nin uzun vadede değer kaybına yol açardı. Ancak kısa vadede...
  7. S

250 kuruş düşürüp iban at bana anında yolluyorum paranı.
  8. S

Benim para ayın 25'inde yatıyor. 3 gün daha diş sıkıp dayanamadılar ki dolar alayım. Piyasanın uçacağını biliyordum dünden beri ama elde sıcak para olmayınca yapacak bir şey de yok.
  9. S

Dalgalı kurun anlık versiyonunu yaşıyoruz. F5 yaptıkça bir çıkacak bir inecek. O kadar takılma derim. Önümüzdeki günlerde stabil hale gelmezse yakındır piyasalara güvenin sarsılıp da iyice doların yükselmesi.
  10. S

Gece gece birileri paraları kaldırdı ama bugün pazartesi ve böyle bir müdahale bekliyordum sabah olunca. Zaten saat 4-5 gibi epey düşmeye başlamıştı dolar. İnşallah tekrar artmaz.
  11. S

Fiyatlar böyle devam ederse alsınlar başlarına çalsınlar. Bizim piyasalar fiyat şişirmeyi ne çok seviyor. Miningi fırsat bildiler tamam, dolar sadece 7,20'den 8,4 gördü diye fiyatları bu orandan daha da çok uçuruyorlar. Dolar inince de fiyatları tekrar düşürmüyorlar. Çok fırsatçı var bizim piyasada.
  12. S

Dolar, teknoloji, fiyatlar... Bilgisayar alacağ.. "alamıyorum" olacak herhalde. Umarım sabaha dolar kuru fiyatları düzelir.
  13. S

Yardım Havale Ücreti Geri Alınır Mı?

Havale: Hesabına para geçmiş ise olay bitmiştir, para aktarım açıklamasına özellikle dikkat ediniz. EFT: Para hesabınıza geçmediği sürece hesaba geçmesini bekleyip sonra kargoya verin kartı, para hesabınıza geçtiği gün geri alamaz. Çünkü EFT talimatı her an iptal edilebilir (banka ilk iş günü...
  14. S

KRİPTO PARA BORSASI HARAMMI

Daha yeni bu konuda başlık açıldı sayfalarca tartışması yapıldı. Ama sanırım yeni üyesiniz. Mazur görmek lazım.
  15. S

Dolar 6.93 Oldu!

O zaten vatandaşlık görevimiz. :ROFLMAO:
  16. S

Dolar 6.93 Oldu!

Daha 1 ay önce 6-7 Bin TL civarına 3070 bulunurken şu an avucumuzu yalıyoruz. Emin olun bu mining işi patlak vermese fiyatlar yine de Dolar düştüğü zaman her zaman olduğu gibi düşmezdi. Dolar tekrar artınca fiyatı artırıyorlar düşünce fiyat düşüşü yok ve tekrar dolar artıp eski tavan seviyesine...
Top Bottom