Neler Yeni

Yardım Havale Ücreti Geri Alınır Mı?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Arkadaşlar Selamün aleyküm, Bugün RX 5500 xt 8 GB kartımı Afyon'da oturan biri ile 4850 TL'ye anlaştım. Konuşup anlaştıktan sonra Ben size Havale Ücreti ile yollayacağım siz bana Kargo ile yollayın dedi. Ama bilmediğim bir şey var Havale Ücreti Ben kartı verdikten sonra geri çekme Şansı var mı?
Bilen kişiler cevaplarsa sevinirim :)

akan

80+ Bronze
Eğer EFT talimatı ise iptal edebilir, açıklama kısmına borç gibi şeyler yazarsa da dava açıp parasını isteyebilir. Havale ile açıklamaya RX 5500XT Ücreti yazdırın ve ürünü satın aldığına dair bir beyanname yazdırtın yeter.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer EFT talimatı ise iptal edebilir, açıklama kısmına borç gibi şeyler yazarsa da dava açıp parasını isteyebilir. Havale ile açıklamaya RX 5500XT Ücreti yazdırın ve ürünü satın aldığına dair bir beyanname yazdırtın yeter.
Tamamdır saolun
Havale ücretini geri alamaz
Karşı taraf yollacayacak parayı inşallah yamuk yapmaz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
arkadaşın dediği gibi açıklamaya ürünü aldığını belirtsin.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Para anında hesabına geçeceği için geri alamaz.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Havale: Hesabına para geçmiş ise olay bitmiştir, para aktarım açıklamasına özellikle dikkat ediniz.
EFT: Para hesabınıza geçmediği sürece hesaba geçmesini bekleyip sonra kargoya verin kartı, para hesabınıza geçtiği gün geri alamaz. Çünkü EFT talimatı her an iptal edilebilir (banka ilk iş günü para aktarımını sağlar ve hafta sonları iş günü sayılmıyor yani dikkatli olun)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom