Arama sonuçları: *

1. berkec34

💰🟡 GRAM-ONS ALTIN DÜŞÜYOR!!!

Biraz daha düzeltsinde alalım :D ytd.
  2. berkec34

🔴 2026 ZAM PAKETİ AÇIKLANDI! (Pasaport, Ötv, Mtv, Harçlar, Cezalar vs.)

Bir ekleme daha yapmak istiyorum motorcu kardeşler için, dur ihtarına uymayan araç sürücülerinede en az 10 asgari ücret cezası keseceksin. Birde ABD deki gibi bence her polis kıyafetinde kamera olmalı. Memurlarda ciddi denetime girmeli bu arada, bizim buradakiler aracı çekiyor klimasını açıyor...
  3. berkec34

🔴 2026 ZAM PAKETİ AÇIKLANDI! (Pasaport, Ötv, Mtv, Harçlar, Cezalar vs.)

Trafik levha ve kurallarda ciddi düzenleme yapılıp, cezaların arttırılması gerekiyor. Özellikle ehliyetsiz, alkollu, makas, emniyet şeridi kullanımı vb. gibi durumlarda daha ağır yaptırımlar olmalı ve gerekirse aracı bile hurdaya ayırtacaksın.
  4. berkec34

Altın bugünde %5 değer kaybetti !

o satılalı birkaç hafta oluyor konuyu cortlatmışlar ben yeni sandım :D
  5. berkec34

💰🟡 GRAM-ONS ALTIN DÜŞÜYOR!!!

Geçer ama yıl sonunda değil bence ytd
  6. berkec34

Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Altın sabit gittiği artmadığı dönemde oldu, ama genel olarak uzun vadeciler için altın almak mantıklı bunun dışında ben alayım satayım diyenler hisse almalı örnek aselsan 110 lardan buralara geldi %80 kazandırdı kısa vadede.ytd. Velhasılkelam altın tabii ki düzeltme yapabilir düşebilir...
  7. berkec34

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.749,00 TL- Oldu ONS - 4138,49 -🔥🔥🔥🔥

Valla alacam biraz ama aşağı sarkabilir biraz bekliyorum o yüzden
  8. berkec34

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.749,00 TL- Oldu ONS - 4138,49 -🔥🔥🔥🔥

bankada daha ucuz, fiziki pahalı. Bakalım neler olacak
  9. berkec34

Nerden Hisse fon almalıyım

https://www.isbank.com.tr/contentmanagement/Documents/mevduat-yatirim/2024/yurtdisi-piyasalar-ornek-komisyon-hesaplamasi-24.pdf 1758228551 midas bilmem güvenmemde sonuçta dolar üzerinden yüklü paralar yatırlıyor
  10. berkec34

Nerden Hisse fon almalıyım

iş bankasından yurtdışı alınıyor diğerlerini bilmiyorum 1758221297 iş bankası iphone için mobil uygulamaya giriyorsun menu giriyorsun oradan yatırım sonra yurt dışı piyasalar ama belirli saatleri var açılış için. Açtıktan sonra oradan alabiliyorsun satabiliyorsun
  11. berkec34

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

yabancı borsadan alım satımı nereden yapıyorsun? iş bankasından mı
  12. berkec34

Aselsan düşecek dediler güzel gitti :D Keşke daha fazla alsaymışım :D
  13. berkec34

Aselsana takviye yapcam düşerse, Brisa güzel takviye yaptım Akbank aldım şu son düşüşlerde. şu imamoğlu olaylarından dolayı düşmeden önceki konumuna gelse yeterli xD ytd. 1744136140 aselsan tam uzuncu kağıdı, 3 yükseliyor 2 düşüyor 2 yükselir 1 düşer ama hep bi artışta ytd.
  14. berkec34

PAPEL Güvenilir mi ve Nasıldır?

iyzico çok fazla komısyon alıyor, paytr de öyle sayılır. Oto yedek parça işi yapıyoruz. ertesi gün ödemede şuan %2 komısyon kesıyor papel. Paparada mesela 100k aylık hacimde 1.69 kesıyor geçerse 3.49 kesıyor ama papel daha mantıklı oran için. pay n kolay kullanıyorduk ama 15 gun valor ödeme...
  15. berkec34

PAPEL Güvenilir mi ve Nasıldır?

Merhaba, genel olarak papel nasıldır? Hem bireysel hem ticari kullanmayı düşünüyorum. Sanal pos olarak websitemize entegre etmeyi düşünüyorum oranları düşük diğerlerine göre bu yüzden kullanan bilgisi olan var mı? 1741778670 @neshter sanırım sen bilgilisin birkaç konuda seni gördümde
  16. berkec34

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

tefe tüfenın ortalamasının +%60 olduğu Devletin tüm vergi ve zamlarının (örnek MTV) %43 olduğu ortamda asgari ücret %30 zamlanıyor ve artık bunlara oy verenlerde ağlamaya başladığına göre bir dahaki seçimde gidip oy vereceğim bir dönem daha kalsınlar :D
  17. berkec34

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

Açıkcası tefe tüfe oranına göre kira zammı oluyor ise asgari ücretli bu yıl ezildi o yüzden %60 minimum olmalı madem tefe tufeye göre oluyor zam oranıda bu şekilde olmalı minimum 27.000 Ama benim tahminim bunlar hep böyle değişik bir küsürat veriyorlar o yüzden 24.571 gibi bir rakam açıklarlar...
  18. berkec34

ASTOR var birde, onlarda da güzel yükseliş bekliyorum ama almadım daha para kalmadı :D ytd.
  19. berkec34

Valla 160 az bile kalacak bence bu kağıt için, doların 40-45 e vuracağı senaryoda bu kağıdın +150 yapmama gibi durumu yok bence. Özellikle fabrika üretimini arttırmak için kredi çekmişlerdi bitirdiler vs. Bilançosuda iyi. Kısa vade olmasada uzun vadede 2x yaparım minimum. YTD. 1731082538 75...
  20. berkec34

Bu saatten sonra borsada birçok kağıt yukarı gider, orta vadede ve uzun vadede minimum %50 kazandırır. YTD. Ben topladım toplayacağımı Brisa aldım 150-160 tan satarım
Geri