Arama sonuçları: *

1. berkec34

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

tefe tüfenın ortalamasının +%60 olduğu Devletin tüm vergi ve zamlarının (örnek MTV) %43 olduğu ortamda asgari ücret %30 zamlanıyor ve artık bunlara oy verenlerde ağlamaya başladığına göre bir dahaki seçimde gidip oy vereceğim bir dönem daha kalsınlar :D
  2. berkec34

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

Açıkcası tefe tüfe oranına göre kira zammı oluyor ise asgari ücretli bu yıl ezildi o yüzden %60 minimum olmalı madem tefe tufeye göre oluyor zam oranıda bu şekilde olmalı minimum 27.000 Ama benim tahminim bunlar hep böyle değişik bir küsürat veriyorlar o yüzden 24.571 gibi bir rakam açıklarlar...
  3. berkec34

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

ASTOR var birde, onlarda da güzel yükseliş bekliyorum ama almadım daha para kalmadı :D ytd.
  4. berkec34

Valla 160 az bile kalacak bence bu kağıt için, doların 40-45 e vuracağı senaryoda bu kağıdın +150 yapmama gibi durumu yok bence. Özellikle fabrika üretimini arttırmak için kredi çekmişlerdi bitirdiler vs. Bilançosuda iyi. Kısa vade olmasada uzun vadede 2x yaparım minimum. YTD. 1731082538 75...
  5. berkec34

Bu saatten sonra borsada birçok kağıt yukarı gider, orta vadede ve uzun vadede minimum %50 kazandırır. YTD. Ben topladım toplayacağımı Brisa aldım 150-160 tan satarım
  6. berkec34

🟢 SON DAKİKA! ERDOĞAN: EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ ARTTIRILDI!🔥

Emekliye fazla bile, nasıl bir ülkede doğduysak ne hükümetinde ne muhalefetinde hayır var. Al birini vur ötekine
  7. berkec34

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Çok gereksiz sorular soruyorsun, adam zaten ne kadar kar edebilceğini bilse söyler mi? Zaten yatırım tavsiyesi vermekte doğru değil. Altın ile paranın değerini en iyi şekilde korursun. 1703499081 Altın alacaksan işlenmemiş altınlar var kesme altın alırsan daha mantıklı diğerlerinde işçilik vs oluyor
  8. berkec34

🟠Bakan Işıkhan'dan yeni asgari ücret açıklaması geldi!

Bi vergi indirimi muhabbeti çıktı bi düşecek fiyatlar dendi millet o yüzden almıyor. Bekleyin bakın yeni yılda nasıl alacaklar düşmediğini görünce. Ben milleti anlamıyorum birde. Ben arabayı 100.000 e aldım. O zamanda alma düşecek dediler 150 oldu sat düşecek dediler 300 oldu sat düşecek dediler...
  9. berkec34

Opsiyon jant vs de var bu arada 1700650126 Millet kendini akıllı sanıyor çokta umrumda değil yani pazarlığında adabı vardır alacak 800-850 ye kendi sonra koyacak ocakta benım dediğim paralara sözde 2-3 ayda 400-500 kazanacak bi akıllı kendi
  10. berkec34

2017 FR paket Leon
  11. berkec34

O yüzden arabayı zaten şuan satmıyorum :D millette düşecek diye bekliyor. İlana koydum 1.000.000 dan. 950 verene verecektim. Dalga geçer gibi 50.000 km de arabaya 850 teklif ettiler yok düşecekmiş :D Şubat mart gibi koyarım 1.3 civarından alan alır
  12. berkec34

🔥 (€) EURO 31 ₺ Yİ GEÇTİ! 🔥

Altını bilmem ama parayı yatırmak lazım altın olur arsa olur ev araba ne olursa olsun
  13. berkec34

Bu sefer ara zam olmayacağı için bu şekilde bir zam olacak görüşündeyim. Bu zamda bence yetersiz zaten de neyse.
  14. berkec34

Şaşırmaya gerek yok asgari ücret zammı +%35-40 olur onunla beraber şubata doğru dolar 35 i bulur zaten euroda artık canı ne isterse orada olur :D
  15. berkec34

Milyoner Olmak için ne kadar servet gerekir?

Teşekkürler
  16. berkec34

Bizim bir arsa içinde izinsiz altyapı çalışması yapmışlar, bundan tazminat alırız dimi :D arsanın nerdeyse ortasında logar kapağı var
  17. berkec34

Satılsa zaten 500 ü hisselere böleceğim, 250 ile ürün alacağım 250 ide arsa bakacağım bi yerlerden
  18. berkec34

Araba var satacağımda 1 civarı ediyor ondan dedim :D
  19. berkec34

Nasıl kolay oluyor öyle :D
  20. berkec34

🔥 ENFLASYON %9.09 ARTTI!

Çare ince idi, ama o da kaçtı gitti. CHP ve kitlesi yüzünden. Diğer aday kemalde bu ülkede 100 seçim olsun hepsini kaybeder. Yapacak bir şey yok tayyiple devam :D
Top Bottom