Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Aselsan 157TL direncine iğne attı, o noktayı test edebilir, aşağıda da 145-146TL destek noktası var. Günlük, haftalık ve aylık periyodlarda güçlü alım görünüyor. Cuma günü h.sonuna girmeden genelde bir miktar satışlar olur, illaki alacaksan yarın akşam üstü daha ideal olabilir. Tabi en son 127-129'lu seviyelerden almak daha iyi olurdu. 3 gündür yukarıya gidiyor, buradan 150'lere doğru bi' miktar geri çekilme olup, tekrar yukarıyı test edebilir. YT
Tüm hisseleri sattım, parayı bekliyorum bende. Umarım uçmaz o zamana kadar, beni bekler. 🚀 😂

ASELS için en yakın günlük ;

Destek: 148 TL
Direnç: 160 TL

şeklinde gözüküyor. Ama defalarca yazdım, zaten orta veya uzun vade için düşünenler bunlara dikkat etmez ki, alırlar ve unuturlar sonra da arada bir bakarlar... Destek ve dirençler haftalık ve aylık bakılmalı uzun vade düşünenler için ama sağolsun ASELS rekorlar kırdığı için aslında ona da gerek yok. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

08 Mayıs 2025 Perşembe kapanış verileri:

2025-05-08_19-08.webp

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
09 mayıs 2025 Cuma anlık verileri:

2025-05-09_12-38.webp

ASELS için takipteyim, henüz bir alış sinyali oluşmadı :)

Bist artık döner dediğim her yerden düşüyordu. Bist herkesin elinde kalan bir entrümana dönüştü. Borsada yokum bir yıldır. Belki daha fazla süre. Satmadığın sürece zararda değilsin, uzun sürede kar yaparsın lafları boş tamamen ülkedeki eflasyonu düşününce. Sepet işi de boş bence. Paraya ihtiyacın olunca sepetin karı ile zararı birbirini dengeliyor ne hikmetse.
Şansa kadare manilipatör ile uçacak kaçacak bir hisse almış değilsen zengin olamazsın. Ya da deli gibi ekran takip etmek zorundasın o da psikolojini alt üst eder.

Bist artık döner dediğim her yerden düşüyordu. Bist herkesin elinde kalan bir entrümana dönüştü. Borsada yokum bir yıldır. Belki daha fazla süre. Satmadığın sürece zararda değilsin, uzun sürede kar yaparsın lafları boş tamamen ülkedeki eflasyonu düşününce. Sepet işi de boş bence. Paraya ihtiyacın olunca sepetin karı ile zararı birbirini dengeliyor ne hikmetse.
Şansa kadare manilipatör ile uçacak kaçacak bir hisse almış değilsen zengin olamazsın. Ya da deli gibi ekran takip etmek zorundasın o da psikolojini alt üst eder.
nedir öneriniz yatırım hakkında

Borsada "Büyük balık küçük balığı yutar" genellikle çünkü hisseyi manipüle edecek kadar parası olan kodamanlar, bu silahı kullanmaktan çekinmezler. Bu olaya örnek olarak da Musk ve Trump gösterilebilir .

Bir de hiç bir zaman şansa güvenmeyin, hesap yapın, strateji oluşturun, tutarlı bir kazanç sağlayan yol bulun aksi halde tuzaklarla, hilelerle dolu bu cümbüşte kaybetmek işten bile sayılmaz...

Seper mantığına ben de güvenmiyorum, bi şey bilmeden sepet yapsanız dahi zarar edersiniz. Bi şey bilebilmek için de Matematik ve İstatistik bence en gerekli şeyler.

Çin borsasından bir enstantene 😂 Çin-Pak ortak yapımı J-17 Thunder Uçakları üreticisi hisseleri bir anda nasıl yükselmiş:

2025-05-09_15-34_1.webp

Onlarda da %20 sınırı var, yani bıraksalar daha da yükselebilirmiş. Bu arada Fransızlarda da benzer bir durum var ama düşüş yönünde :D

2025-05-09_15-42.webp

Çin borsasından bir enstantene 😂 Çin-Pak ortak yapımı J-17 Thunder Uçakları üreticisi hisseleri bir anda nasıl yükselmiş:

Alıntıyı görüntüle
Onlarda da %20 sınırı var, yani bıraksalar daha da yükselebilirmiş. Bu arada Fransızlarda da benzer bir durum var ama düşüş yönünde :D

Alıntıyı görüntüle
yabancı borsadan alım satımı nereden yapıyorsun? iş bankasından mı

yabancı borsadan alım satımı nereden yapıyorsun? iş bankasından mı
Attığım foto başka bir kaynaktan alıntı idi. :) Ama doğru, gerçek idi.

09 Mayıs 2025 Cuma kapanış verileri:

2025-05-09_18-06.webp

ASELS hiç alış sinyali üretmedi bugün. Şu DEM parti açıklamalarıyla bir ilgisi var mı acaba bugünkü geri çekilmenin, bilemiyorum...

• Beğen
nedir öneriniz yatırım hakkında
Hocam fiziki altın alıyorum. Zengin etmez. Elindekini enflasyona karşı en iyi şekilde korur. Dolar alacağım da tr binance den alıyorum. Komisyon olmuyor gibi bir şey oluyor. Açıkçası yatırım yapmıyorum. Paramı korumaya çalışıyorum. :/

• Muhteşem
Çokca olumlu haberler var piyasalar için...
En son haber:

2025-05-12_09-13.webp

Borsa bugün baya bi yükselebilir deniyor hatta bu hafta hep yükselebilir deniyor... :) Bakalım, göreceğiz.

2025-05-12_09-20.webp

Son düzenleme:
Viop 30 açılışı yaklaşık %2 civarı yükselişle açılışa başladı:

2025-05-12_09-26.webp

Beyler sıkı durun :D

Binance ile 20 dolarla kriptoya başladım. 40 dolara kadar ulaştım zar zor belki 50 defa al-sat yapmakla.
40 dolardan vite coin aldım 1 ay geçmedi aldığım coini listeden kaldıracaklarını yazdılar ve coin çöktü.
En azından coini kaybetmiyim dedim Mexc piyasasına aktardım coinlerimi öyle duruyor.

şuanda 40 dolardan geriye ne kaldı derseniz 0.30 kuruş. Kötü bir tecrübe oldu benim için neyse kismet buymuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri