Arama sonuçları: *

1. diekatze

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

Her yaz 3 ay Bodrum'dayım kardeşim gelebiliyorsan buralara gel misafir edeyim. Haftanın 4 günü tavuk, 3 günü kırmızı et tüketiyorum. Balığı pek sevmediğim için yemiyorum. Avrupa'da insanlar parasını senin kafandaki gibi kullanmıyor idareli geçim dünyanın her yerinde var. Sen onlar her...
  2. diekatze

Tek kişi için yeterli diyorum abi anlamıyor musun
  3. diekatze

Babamın sırtından geçinmiyorum olum kıt mısın sen? 16 yaşındaki çocuğun laflara bak ya.
  4. diekatze

İyi boş yapmışsın. 20 bin tl ile zor geçiriyorum diyene çıtın çıkmamış. 1656578071 Ayda ödediği her şey dahil 500 TL falan fatura ya. Ne her şeyi babam karşılaması, ne kadar anlayışı kıt, boş yapan insanlarsınız. Asgari ücret ile aile geçindiriyorum demişim gibi herkeste bir atar gider. 15...
  5. diekatze

Anlattım dediklerinin hepsini yapıyorum
  6. diekatze

Söyledim zaten
  7. diekatze

Kira ödemiyorum ev benim. Faturaları babam ödüyor. Ulaşım için motosikletim var onu kullanıyorum haftada 150 tl yakıta veriyorum. Uçak ile gidiyorum, ss atabilirim hatta 1000 TL'YE aldım bileyimi. 1656535824 Evet, eminim.
  8. diekatze

Tek yaşıyorum, her şeyin en iyisini yiyip içiyorum. Ayda 2 kere seyahat ediyorum. (Samsun-Istanbul arası)
  9. diekatze

Valla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık. Olması gereken bu şu demekle olmuyor. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Burası Türkiye, maalesef Avrupa değil .
  10. diekatze

20bin tl maaş nasıl yetmiyor ya? Kuş sütü mü içiyorsunuz yoksa ejder meyvesi mi? Veya aşiret misiniz?
  11. diekatze

2.defa gelecek olan asgari ücret zammı ile birlikte bilmem kaçıncı kez gelecek zamlar loading...
  12. diekatze

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

10 dan alıp 16 olduğunda zam yapmayan biri olarak yazdım.. Anlarsan tabii
  13. diekatze

Kardeşim, yüksek fiyattan aldığın ürünü alış fiyatı düşünce uyguna satmazsın. Kimse bunun tahminini yapamaz.
  14. diekatze

O fırsatçılık oluyor. Ben o duruma göre yazmadım mesajımı.
  15. diekatze

Ne alaka? Sen dolar 18 ken aldığın malı 16 ya düştüğü için indirim yapar mısın? Yaparsan senin ticari beceriksizliğin olur çünkü zarar edersin. 1653385207 Bunu da Ekrem'e mi yıkıyoruz?
  16. diekatze

Ekonomi nereye gidiyor?

Sadece topu malum partiye atmak haksızlık olur. Millet olarak çok fırsatçıyız, her kozu kullanıp kârı arttırmanın peşindeyiz. Deprem zamanı 1 paket makarnayı 20-30 TL'ye satan milletten zaten ne beklenir... Ayrıca vatan her zaman pahalıdır fiyat olarak, arkadaş üstte gerçek fiyatı atmış zaten.
  17. diekatze

FED bugün faiz kararını açıklayacak !

Ya paranı en azından koruyorsun ama alım gücü iyice bitiyor. Mesela 2 yıl önce 100 binlik araba şuan 600 bine satılıyor. Baktığında 500 bin kâr var. Ama kağıt üstünde sadece. Tek kârı parasını korumak.
  18. diekatze

Yardım Altın ve Hisseden anlayan bakabilir mi

Kankam şahsi düşüncen varsa ona göre hareket et. Burada başkalarının verdiği kafayla hareket edersen olmaz.
  19. diekatze

Bayram İkramiyesinde Ayrım İddiası

Henüz iddia olsa da ortada bir şaibe var, e haliyle herhangi bir AKP'li vekil evet yaptık demeyecek ama umarım güzel bir kanıt ortaya çıkar bu konuyla alakalı.
  20. diekatze

Bayram İkramiyesinde Ayrım İddiası

Ay öyle mi sayın Akp milletvekili? Sana inanıyoruz diyen oldu mu? Yazdıklarımı dikkatlice okur musun?
Top Bottom