Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

O fırsatçılık oluyor. Ben o duruma göre yazmadım mesajımı.
Aynı şey senin yaptığın da fırsatçılık oluyor sen 18'ken aldığın malı fiyat tahmini ve piyasa durumunu analiz ederek alırsın. Zarar yaparsan ders çıkarırsın. Ancak indirim yapmak zorundasın.

Aynı şey senin yaptığın da fırsatçılık oluyor sen 18'ken aldığın malı fiyat tahmini ve piyasa durumunu analiz ederek alırsın. Zarar yaparsan ders çıkarırsın. Ancak indirim yapmak zorundasın.
Kardeşim, yüksek fiyattan aldığın ürünü alış fiyatı düşünce uyguna satmazsın. Kimse bunun tahminini yapamaz.

Kardeşim, yüksek fiyattan aldığın ürünü alış fiyatı düşünce uyguna satmazsın. Kimse bunun tahminini yapamaz.
Güzel kardeşim ticaret deniyor zaten buna? Sen o duruma göre pozisyon almazsan batarsın zaten. Nasıl 10'dan aldığın malı zam yaparak satıyorsan düştüğünde de indirim yapmak ZORUNDASIN! Asıl fırsatçılık senin gibi yapanlara deniyor zaten.

i3 10100F işlemci alacaktım. 950 TL'ye falan düşsün diye bekliyordum. Gidip alayım mı şimdi indirimsiz şekilde bilemedim.
Gerçekten nefret ettim artık her şeyin fiyatını takip etmekten. 1 kere de fiyatına bakmadan bir şey satın almak istiyorum.

pc parçaları düşer mi diye soranlara cevap

Güzel kardeşim ticaret deniyor zaten buna? Sen o duruma göre pozisyon almazsan batarsın zaten. Nasıl 10'dan aldığın malı zam yaparak satıyorsan düştüğünde de indirim yapmak ZORUNDASIN! Asıl fırsatçılık senin gibi yapanlara deniyor zaten.
10 dan alıp 16 olduğunda zam yapmayan biri olarak yazdım..

Anlarsan tabii

Hayat pahalılığın direkt dolarla alakası yok.Bozuk düzen ve karaborsacılık ilk sırada dolar 18.50 yken hayat daha ucuzdu.Dolar işin bahanesi yok hammaddeyi dolarla alıyoruz yok stoğu yüksekken aldık.Yalanlarına inanmayın artık...
Tm......
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i3 10100F işlemci alacaktım. 950 TL'ye falan düşsün diye bekliyordum. Gidip alayım mı şimdi indirimsiz şekilde bilemedim.
Gerçekten nefret ettim artık her şeyin fiyatını takip etmekten. 1 kere de fiyatına bakmadan bir şey satın almak istiyorum.
Bende 10100f bakıyordum uygun fiyatlı sistemim olsun diyordum yalan oldu dolardan sinirim bozuldu gittim 12100f aldım.

alsam mı hiç bilemedim ya, 14ten beri düşünüyorum hep yükseliyor, zarar etmeyeceğim sürece sıkıntı olmaz ama tekrar 18den 12ye düştüğü gibi düşme olayi olur mu
dolar paranın değerinin kaybolmaması için güzel bir para birimi artsada düşsede paranın değeri hep aynı ytd

Geri