🔥 AULA F75 SON 6 AYIN EN DÜŞÜK FİYATI 🔥

Şarjı çok hızlı gidiyor açıkçası 2300 verileceğini düşünmüyorum ama güzel klavye yalan yok.

Dayı o nasıl klavye gözünü seveyim. Ucuza geliyo diye de her klavyeyi övüyosunuz. Klavye mi oyuncu değişikliği ekranı mı ne bu gördüğüm en çirkin tasarımlı ürünlerden biri gerçekten.
Kişiye göre değişir tasarım koleksiyonluk tarzı bu ürün bana göre he aula f75, ede bu fiyat vermeyin epomakerdan ak820 pro alsan 48 dolar biraz mantık akıl

hocam ben uzun klavyeye alışkınım. o ne öyle hiç tuş yok neredeyse. En azından yön tuşları olsun ya
Başlık 'EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar' https://forum.donanimarsivi.com/konu/epomaker-dynatab-75x-32-dolar.1122653/

bundan alabilirisin internette videoları var ben aldım daha gelmedi şuan aula F75 ve Fun 60 max kullanıyorum o ikiside güzel ama Fun 60 max küçük bende eskiden sevmezdim ama küçük klavyeye kullanınca alışıyorsun ama en iyisi bence %75 boyutunda klavye

ne alabilirim bu fiyata ? klavye arıyorum ama anlamıyorum bu işlerden. Sesi çok yüksek olsun ıstemıyorum. Birde tuşlar yumusak olsun ıstıyorum. Yani Shift e basarken falan parmaklarım zorlanıyor benım. kolay basılsın ıstyıyorum
Ak992 ve Ak680 alınabilir. Bunlar red switch. Aula ile oynarken parmaklar ağrıyordu. Bunlar yağ gibi akıyor. Özellikle Ak992'yi öneririm.

Geri