🔥İndirim Aula F87 Mekanik Rgb Tkl 2089 TL

honorr

80+
Reaksiyon skoru
184
Switchleri kaliteli mi ? Basma hissiyatı var mı ? Red sevmiyorum. Anti ghosting var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Switchleri kaliteli mi ? Basma hissiyatı var mı ? Red sevmiyorum. Anti ghosting var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
blue switch gibi geri bildirim yok bunda, linear sonuna kadar düz gidiyor ama hissiyati ve sesi güzel bu fiyata.

Tek kafama yatmayan tarafı kuzey led olması.
Onun dışında hotswap, 3 mod, gasket mount ve düzgün bir tuş düzeni beğendiğim özellikler. Geri kalan deneyime kullanınca yorum yapmak lazım. Tuşlarda xda profil geliyormuş sanırım yeşil modelde

F75 f87 den daha kaliteli iyi duruyor nedense

F75 f87 karsilastirmasina dair bir sey bulamadim acikcasi. Cogu kisi benzer demiş. Birde au75 var ama onun ikinci eli mevcut stokta
Onun tuşları sıkıntı ya. (Alt CTRL ve FN ufak)

W75 analog klavye aldım geçen gün pişman eder mi? Bunu mu alsaydım onun yerine?

W75 analog klavye aldım geçen gün pişman eder mi? Bunu mu alsaydım onun yerine?
W75 bunda gore cok daha üstün bir ürün gibi duruyor. Fiyatsal olarak memnunsaniz pişman edeceğini sanmam bende.

F87 kullandim gayet tok ve başarılı bir klavye. Mchoose g75 pro ya göre sesi daha güzel ve dizilimi daha kullanışlı geldi. keycap shinetrough olmadığı için değiştirmeyi düşünüyordum fakat gayet kaliteli. Paket içeriği zaten tum çin markalarında standart sanırım.

Geri