nasıl peki hocam yorumlarınız nedir hala alınır mı?vergisiz 500 tl e almıştık temu sagolsun
nasıl peki hocam yorumlarınız nedir hala alınır mı?vergisiz 500 tl e almıştık temu sagolsun
valla hocam switchleri genel kalitesi ve modlanmış bir şekilde switchler ı yaglı geliyor cok güzel bir sesi var fiyatını hak ediyor . herhangi bir bowl yani gıcırdama da yok ağır ve tok bir klavye bu fiyata alınabilecek en iyi klavye bencenasıl peki hocam yorumlarınız nedir hala alınır mı?
Nasıldı peki düz modeliben de almıştım hocam f87 pro modelini ama sesi inanılmaz rahatsız ediyordu beni bir de pro diye aldım düz modelini yollamışlardı iade ettim.
hocam iyiydi ama sesi çok rahatsız ediyorduNasıldı peki düz modeli
greywood v4 modeller aulanın sitesindede pro olarak geçiyor firmanın bir suçu yok gibiNasıldı peki düz modeli
Bunu alıp kasayı siyaha boyasam nasıl olur klavye güzel ama rengi hoşuma gitmedi bu fiyatada daha iyisi yok keycapsları siyahlar değiştiricemAula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu
Nasıl bir boya yapacağına bağlı zamanla aşınmadan kavlar çünkü sonradan yapacağın boyaBunu alıp kasayı siyaha boyasam nasıl olur klavye güzel ama rengi hoşuma gitmedi bu fiyatada daha iyisi yok keycapsları siyahlar değiştiricem
Fiyat uygun olduğu için f87Arkadaşlar aula F75 mi Aula F87 mi alayım
Hangisi daha iyi kaliteli
Ayrıca F75 %75 klavye bazı tuşlar eksikArkadaşlar aula F75 mi Aula F87 mi alayım
Hangisi daha iyi kaliteli
yani daha önce hiç yapmadım bilmiyorum siyaha boyayacağım sprey boyayla ama olurmu olmazmı hiçbir fikrim yok zımpara gerekiyorsa ben beceremem gibi dahada berbat ederimNasıl bir boya yapacağına bağlı zamanla aşınmadan kavlar çünkü sonradan yapacağın boya